ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.10.2016 | 22:04

εξομολογουμαι οτι

Θελω να παρατησω τα παντα. Τη σχολη μου που μισω τα χομπυ μου τα παντα δςν αντεχω αλλο.. Λογω του οτι σπουδαζω μακρυα εχω αποκτησει χιλιες δυο φοβιες καο κανεις δεν καταλαβαινει.. Σ λενε παλεψε το.. Να παλεψω τι αυτο π με εχει φαει? Που με εχει εξοντωσει? Κανεις δεν καταλαβαινει οτι ειναι πραγματικα δυσκολο να παλαιψεις με τους δαιμονες σου.. Ειδικα οταν δεν εχεις και το κουραγιο να το κανεις.. Απ τη μια δεν θελω να φαω τετοια ηττα και να τα παρατησω γιατι εχω μαθει να παλευω.. Απο την αλλη δεν μπορω. Δεν αντεχω καθε βραδυ να με πιανει πανικος κλαματα καημοι και τα συναφη.. Θελω πισω την παλια μου ζωη.. Αλλα εδω ειναι το μελλον μου.. Ενα μελλον που μισω γιατι αν ειναι να ζω ετσι.. Δεν ξερω τι να κανω αυριο παιρνω την τελικη μου αποφαση αν θα συνεχισω η οχι .. Και αυτο π σκεφτομαι ειναι " και τωρα τι?" Αν τα παρατησω τι? Δεν ξερω ειλικρινα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω την ιστορία σου, π.χ. πόσα μαθήματα σου μένουν για να τελειώσεις τη σχολή. Θέλω όμως να σου πω κάτι που δύσκολα λένε οι άνθρωποι: η ζωή είναι δύσκολη και όσο μεγαλώνεις θα γίνεται δυσκολότερη. Πολλαπλασιαζόμενες ευθύνες, πολλές ώρες δουλειάς, ελάχιστος ελεύθερος χρόνος, αρρώστιες, κ.ο.κ. Αλλά είσαι ζωντανή, και θα παλέψεις όπως κάνουμε οι περισσότεροι.
Scroll to top icon