ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2016 | 21:47

Αλλαγές...

Τον Ιούλιο ήμουν για διακοπές στην πόλη μου και συνάντησα τυχαία έναν παιδικό μου φίλο που είχα να δω μια δεκαετία.Τα είπαμε στα γρήγορα και κανονίσαμε την επόμενη μέρα να πάμε για καφέ. Πίνοντας καφέ μου είπε οτι είναι παντρεμένος με παιδί, οτι απολύθηκε πρόσφατα από την τράπεζα που δούλευε, οτι είναι πολύ πιεσμένος και εγλωβισμένος σ' έναν αδιέξοδο γάμο. Οτι γνώριζε μόλις 3μήνες την κοπέλα όταν έμεινε έγκυος και ενώ όλα ήταν τέλεια απ' τη στιγμή που γέννησε άλλαξε άρδην η συμπεριφορά της. Μπλα, μπλα, μπλα...τον κάλεσα στο εξοχικό των γονιών μου με την οικογένεια του να δει και τους γονείς μου. Ήρθαν λοιπον. Η γυναίκα του είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, πανέξυπνη, δυναμική και ευχάριστη. Το παιδί σκέτη γλύκα! Ήταν σαν εικόνα από διαφήμηση και οι 3 μαζί. Πήγαμε για μπάνιο, φάγαμε...όσο περνούσε η ώρα παρατήρησα οτι υποτιμά και ακυρώνει σαν άντρα τον φίλο μου και αυτός απλά δεν αντιδρούσε. Τον είχε ευνουχίσει! Κάποια στιγμή με ρώτησε ο πατέρας μου αν στην εταιρία που δουλεύω θα μπορούσε να δουλέψει ο Νάσος. Πριν προλάβω να απαντήσω λέει η κυρία "Ο Νάσος δεν έχει καμία δουλειά στην Αθήνα. Η ζωή του είναι εδώ". Δε μίλησε κανένας.Πριν λίγο καιρό με πήρε τηλ ο φίλος μου και με ρώτησε αν όντως υπάρχει πιθανότητα να τον βοηθήσω να βρει δουλειά. Μίλησα στον εργοδότη τον κάλεσε για συνέντευξη και τα βρήκανε. Το βράδυ πήγαμε για φαγητό και μου είπε οτι έχει ήδη φύγει από το σπίτι του και ζει στο πατρικό του, οτι βαρέθηκε να νιώθει άχρηστος και να αποφασίζουν άλλοι γι αυτόν, οτι θα δεχτεί τη δουλειά και θα αλλάξει τη ζωή του. Πήγε σε μια θεία του μέχρι να βρει σπίτι.Έχει ξεκινήσει ήδη ένα μήνα και τα πάει πολύ καλά. Δε συνεργαζόμαστε αλλά φεύγουμε συνήθως μαζί. Κάνουμε πολύ παρέα. Εγώ μένω μόνη πολύ κοντά στη δουλειά και περνάμε πολλές ώρες στο σπίτι μου. Απολαμβάνω την παρέα του. Γελάμε πολύ.ΑΛΛΑ νομίζω οτι έχει αρχίσει να υποβόσκει κάτι ερωτικό. Το κατάλαβα εχθές που του είπα οτι έχω καλέσει κάποιον με σκοπό το σεξ. Η αντίδρασή του ήταν περίεργη. Δεν έμοιζε να τον ενοχλεί που δε θα κάνουμε κάτι μαζί. Έμοιαζε να ζηλεύει.Δεν ξέρω αν έχει κολλήσει μαζί μου λόγω των συνθηκών ή αν όντως γουστάρει. Τον ξέρω από 5 χρονών και για τα επόμενα 12 χρόνια που περάσαμε μαζί μόνο ένα μεθυσμένο βράδυ στην 5ήμερη έπαιξε μια φάση.Δε θέλω να γίνει κάτι και να παρεξηγηθούμε.Δε θέλω να τον χάσω ξανά αλλά δε θα μπορούσα και να γίνω stepping stone.
1
 
 
 
 
σχόλια
Στην κατάσταση που είναι, σε κόβω να γίνεσαι το ψυχολογικό του στήριγμα και να παθαίνεις και η ίδια ψυχολογικά στο τέλος. Αν εσύ τον επιθυμείς πραγματικά και έχεις τη δύναμη να το αντέξεις, go on.
Scroll to top icon