ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.10.2016 | 15:53

Τι εστί πραγματική αγάπη

Πως μπορώ να καταλάβω αν αυτό που νιώθω για μια κοπέλα είναι αγάπη ή ενθουσιασμός;
5
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρω ότι οι προλαλήσαντες,τα είπαν πολυ ωραία και εμπεριστατωμένα...αλλά εμένα,χρόνια τώρα στο μυαλό μου τριβελίζει η εξής φράση από μια ταινία..."ο άνθρωπος που σε αγαπάει,πιστεύει ότι ο ήλιος ανατέλλει από τον κώλο σου"...παντός καιρού!!Μου είχε φανεί τόσο αστείο,απλό και ουσιαστικό...
Υπάρχει και αυτό που είπε η Μαλβίνα Κάραλη: Εγώ καταλαβαίνω την αγάπη απο το φιλί και απο το τσιμπούκι. Αν αγαπάω τα κάνω καλά. Αλλιως πνιγομαι. Και με τα δυο..
Αγάπη είναι όταν αποδέχεσαι στην πραγματική του διάσταση τον άλλον. Χωρίς περιτυλίγματα και εξιδανικεύσεις, απλά έτσι όπως είναι δίνοντας όμως μεγαλύτερο βάρος στα θετικά του και τους μοναδικούς λόγους που είστε μαζί! Επίσης αγάπη είναι να χαίρεσαι με τα μικρά και καθημερινά, ν' αποκτούν άλλη διάσταση, χωρίς να έχεις ανάγκη τις έντονες συγκινήσεις για να πετάξεις, νιώθεις μια πληρότητα πατώντας στην γη!
Δεν μπορείς να το καταλάβεις ''αυτόματα'' αλλά σε βάθος χρόνου: όταν θα είσαι στο σημείο να πονάς με τον πόνο της, να χαίρεσαι με τη χαρά της και να νιώθεις έτοιμος ακόμη και να θυσιασθείς για εκείνη, τότε ίσως μιλήσουμε για πραγματική αγάπη.
Scroll to top icon