ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.10.2016 | 01:27

Θελω να ανοιξει η γη να με καταπιει..

Ενω ημουν σε σχεση,ερωτευτηκα καποιον αλλο και αποφασισα να χωρισω και να διεκδικησω αυτον που ηθελα.οταν του ειπα οτι ειμαι ελευθερη για να ειμαστε μαζι οπως μου εδειχνε και μου ελεγε γυρισε και μου απαντησε μαλακια εκανες εγω σε ηθελα για μερικα κρεβατια.εισαι χαζη που χωρισες και παρασυρθηκες απο την καυλα σου για μενα..συγγνωμη κι ολας δεν ηξερα οτι το να εισαι ξεκαθαρος και εντιμος απεναντι στον εαυτο σου και στον αλλο ειναι ηλιθιοτητα..απο την αλλη καποια στιγμη ενιωσα "φτηνη"με αυτα που ακουγα.οτι τυπου για σεξ μαζι του τα τιναζω ολα στον αερα,αλλα εγω ηθελα να ειμαστε μαζι γιατι ενιωθα πραγματα γι αυτον και του το ειπα..πραγματικα δεν ξερω ειμαι τοσο ρομαντικη,τοσο ηλιθια;τι;;
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είσαι ηλίθια, αλλά απερίσκεπτη, παρορμητική και γενικά φέρθηκες επιπόλαια και πήρες λάθος απόφαση πάνω στον ενθουσιασμό και παρορμητισμό σου. Κατά βάθος ένιωσες μια καινούργια πρόκληση και δέχτηκες ενδιαφέρον από άλλον άνδρα που κατά πάσα πιθανότητα παρεξήγησες τις προθέσεις του όντας απλώς αφελής. Έφυγες από τη σταθερότητα ίσως μιας σχέσης, με σκοπό να βρεις κάτι άλλο να σε γεμίζει, αλλά αυτό αποδείχτηκε αέρας. Από εδώ και στο εξής προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις και τα θέλω σου, να κάνεις απλά μονόλογο με τον εαυτό σου και στο μέλλον να μη πέσεις στην ίδια ξανά παγίδα.
Δεν είστε ηλίθια. Είστε ντόμπρος άνθρωπος, με σωστή σκέψη και σεβασμό τόσο προς τον εαυτό σας, όσο και προς τους άλλους. Ίσως ήσασταν λίγο βιαστική και κρίνατε τον εν λόγω κύριο, υπό το πρίσμα του ενθουσιασμού και της επιθυμίας σας. Δικαίωμα.Έτσι είναι τα ρίσκα. Αν σας μείνει κάτι απ' όλο αυτό μετά από καιρό, θα πρέπει να είναι η ικανοποίηση ότι, χωρίς να κοροϊδέψετε κανέναν, τολμήσατε να πάτε εκεί που βρισκόταν η καρδιά σας. Κι ας αποδείχτηκε η πραγματικότητα κατώτερη των προσδοκιών σας. Δεν είστε εσείς υπεύθυνη γι'αυτό.
Είσαι μία ηλίθια: η ντομπροσύνη είναι τελικά μεγάλη ηλιθιότητα. Πάντως, θα κάνω μία γενικότερη παρατήρηση προς τις γυναίκες: μην μπλέκετε στο μυαλό σας το ενδιαφέρον ενός άντρα (πολλώ δε μάλλον δεσμευμένου) με τον ''έρωτα'' και μάλιστα ''για σχέση''. Εν αρχή να σας πηδήξει θέλει κατά κανόνα (ιδίως ένας δεσμευμένος), το αν θα γίνει σχέση είναι πολύ μεγάλη κουβέντα μετά.
Scroll to top icon