ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.10.2016 | 16:14

Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ

Παντρεύτηκα εδώ και ένα 6μηνο. Ήρθε κανονικά στο γάμο, αρχικά δεν μου έφερε τίποτα. Το αγνόησα. Εϊπα θα το σκεφτεί αργότερα. Μόλις γυρίσαμε απο το ταξίδι μου ζήτησε να βγούμε για καφέ και ότι μου χρωστάει δώρο να μου το έδινε. Βγήκαμε απο τότε πολλές φορές, ούτε καν το σκέφτηκε ξανά, δεν το ξανα συζήτησε, ούτε κι εγώ ασχολήθηκα. Πέρασαν 6 μήνες απο το γάμο και ούτε πρόκειται, εγώ το έχω ξεγράψει. ΤΟ θέμα δεν είναι να πάρω το δώρο, ή να μαζεύω δώρα. ΤΟ θέμα ήταν πως δεν με σκέφτηκε, δεν μου έκανε έστω ένα συμβολικό δώρο να με τιμήσει. Ήταν η μόνη στην κυριολεξία που δεν μου έκανε τίποτα απολύτως. Ακόμη και γνωστοί γείτονες που δεν ήρθαν ένα συμβολικό δωράκι μου το έφεραν. Μην μου πει κανένας για οικονομικό θέμα. Η κοπέλα ζει ανετότατα, εργάζεται στο δημόσιο. Ξοδεύει ένα σωρό για τον εαυτό της, πανάκριβα ρούχα και πολλά άλλα και ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ καλά κάνει!Το θέμα είναι πως μπροστά σε αυτό το θέμα του δώρου, παίρνουν βάρος και άλλα περιστατικά που πριν δικαιολόγησα και δεν έδωσα σημασία. Στις ετοιμασίες δεν ήρθε ούτε προσφέρθηκε να με βοηθήσει σε τίποτα! Όταν πήγα για το νυφικό και ήθελα ένα άτομο για να δει το μάζεμα της ουράς, δεν ήρθε. Όταν δεχόμασταν κόσμο τη βδομάδα πριν τον γάμο, δεν ήρθε και πήγε θάλασσα. Πριν το γάμο δεν ήρθε καν στο σπίτι αν και της είχα πει πως θα ήθελα πολύ να έρθει. Μια φορά παντρεύεται η φίλη της. Αλλά πλέον τα βάζω όλα μαζί κάτω και βλέπω πως ίσως έκανα λάθος που την είχα φίλη τόσο καιρό. Σε στιγμές που τη χρειάστηκα δεν ήταν εκεί! ΊΣως αυτό με το δώρο να είναι η αφορμή. ΣΚέφτομαι μήπως ζηλεύει; Αυτή είναι ανύπαντρη και έχει έναν που την τραβολογάει χρόνια και της τρώει λεφτά. Δεν ξέρω σκέφτομαι διάφορα πλέον. Δεν θέλω να ξανα βγώ μαζί της έχω ξενερώσει πολύ. Ούτε μια τόση δα μικρή πράξη να δείξει πως με νοιάζεται.
1
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαινω, κ ειδικα στο θεμα του δωρου ειναι πολυ φυσιολογικο να ενοχλεισαι, εφοσον οπως λες η κοπελα δεν εχει οικονομικο θεμα. Κ για μενα το πιο ενοχλητικο ειναι οτι σου λεει αυτο το "σου χρωσταω δωρο", ενω ολοι ξερουμε οτι δεν προκειται να παρει. Γιατι αν ηθελε οντως να παρει, θα ειχε ενδιαφερθει πριν το γαμο. Δεν νομιζω αλλωστε να της ανακοινωσες οτι παντρευεσαι μια μερα πριν, οποτε ειχε χρονο αν ηθελε να ψαξει. Προφανως δεν θελει. Κ ναι, παιζει να ζηλευει, γιατι δεν νομιζω να μη βρηκε χρονο τοσο καιρο να ψαξει δωρο για την κολλητη της. Αν σε ενιωθε τοσο φιλη της, το φυσιολογικο θα ηταν να ενθουσιαζεται στην ιδεα οτι θα σου παρει δωρο κ να θελει να ψαξει πολυ, για να βρει κατι που θα σ αρεσει πολυ. Αυτη το παει απο αναβολη σε αναβολη κ γενικα δειχνει οτι κ να στο παρει τελικα, θα το κανει απο υποχρεωση.Ειχα ζησει παρομοιο πραγμα με φιλη μου, η οποια σε γενεθλια, γιορτες κλπ δεν μου επαιρνε ποτε δωρο. Ε μια, δυο το ανεχτηκα, μετα λεω τελος, δεν προκειται να της ξαναπαρω ουτε εγω, τι ηλιθια ειμαι να ξοδευομαι κ εκεινη να μην παιρνει τιποτα? Κ μετα απο λιγους μηνες ξεκοψα μαζι της κ για αλλους λογους. Καλως η κακως οι φιλιες κρινονται μεν κ στα δυσκολα, αλλα μερικες φορες ακομα κ το να ειναι εκει ο αλλος οταν τον χρειαζεσαι κ να σε στηριζει σε μια σημαντικη στιγμη σου ειναι πολυ σημαντικο. Αν δεν θελει να ειναι μαζι σου στις χαρες σου, να μην ειναι ποτε.
Scroll to top icon