ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.10.2016 | 01:07

Ατεκνοι

Σημερα βγηκαν τα αποτελεσματα του σπερμοδιαγραμματος,ολιγοσπερμια,πολυ κακη κινητικοτητα και κακη μορφολογια. Οι δυο μας σε σχετικα μεγαλη ηλικια,χωρις χρηματα για εξωσωματικη,χωρις κατι στο ονομα μας για υιοθεσια και με θεληση να γινουμε γονεις σαν φυσιολογικη ολοκληρωση της αγαπης μας,οχι κατι αρρωστημενο- χωρις υστεριες,χωρις τιποτα απο ολα αυτα που βιωνουν συνηθως τα υπογονιμα ζευγαρια. Ο ιδιος το παιζει cool,ε πειδη τον ξερω αρκετα καλα ομως σημερα δεν ειναι μια καλη μερα...αυτα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Διάβασα κάπου πως οι Κινέζοι λένε το εξής:¨Αν έχεις παιδιά, να τα χαίρεσαι.Αν δεν έχεις,να χαίρεσαι.Σκέψου το.Ίσως είναι κι αυτή μια στάση ζωής.
Αγαπιέστε από όσο κατάλαβα... Έχεις ιδέα πόσο σπάνιο είναι αυτό από μόνο του? Τα περισσότερα ζευγάρια που ξέρω, προϊόντος του χρόνου, σιχτιρίζουν ο ένας τον άλλο.Δεν λέω, τα παιδιά είναι απίστευτη ευτυχία - αν όμως δεν τα καταφέρετε, μην το αφήσετε να σας ρημάξει, εστιάστε στην μεταξύ σας σχέση. Εύχομαι ό,τι καλύτερο!
Scroll to top icon