ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.10.2016 | 02:35

2η φορα

Όπως το βλέπω, θα μου ραγίσει την καρδιά δεύτερη φορά, 4 μήνες μετα την πρωτη. Ξεκινησε ηδη. Και η βλακεία ειναι οτι νοιαζεται για μενα. Εχει κανει τοσα καλα για μενα. Αλλα δεν πιστευει σε σχεσεις κι αγαπες, κ τωρα μπηκε στη μεση κ η αποσταση. Δεν καταλαβαινει ο βλακας πως τον αγαπω. Κι εγω, αλλος βλακας, δεν καταλαβαινω πως στη ζωη ειμαστε μονοι, και πρεπει να σκεφτομαστε για εναν κι οχι για δυο. Σε αγαπώ πολύ και ημουν ευτυχισμενη μαζι σ. Κι εσυ λες τωρα που αρχιζεις νεα ζωη αλλου, δεν χωραει σε αυτην το παρελθον. Τι κριμα να μην πιστευεις στην αγαπη, τι κριμα να μην θες να πορευεσαι με αλλους, παρα μονο μονος. Τι κριμα. Τι κριμα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μη βασανίζεσαι άδικα,δε πρόκειται να του αλλάξεις τρόπο σκέψης.Απ ό,τι φαίνεται,κάθε φορά εσύ βγαίνεις πληγωμένη από αυτήν την κατάσταση κι αυτός σαλπάρει για άλλα λιμάνια.
Scroll to top icon