ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2016 | 17:29

Ισότητα

>Προτιμώ την ισότητα στο μορφωτικό επίπεδο, στα επαγγελματικά, στις οικονομικές απολαβές, στην εμφάνιση φυσικά, στο γούστο στα ρούχα, στην συμπεριφορά, στην μουσική, στα χόμπι, στις φιλοδοξίες κλπΚαι ήμουν πάντα έτσι από το δημοτικό μέχρι σήμερα.Α 30
7
 
 
 
 
σχόλια
Πολυ καλα να παθεις που εισαι ετσι απτο δημοτικο φιλε. Οπως και εσυ ο ιδιος ειπες σου αξιζει ενας επιφανειακος ανθρωπος ακριβως σαν και εσενα. Αντε καλα στεφανα αρχηγε!
Η ''μετριότητα'' είναι κάτι αρκούντως σχετικό. Και επίσης η αυτογνωσία πολύ δύσκολο να κατακτηθεί, ώστε να μπορούμε να κρίνουμε τι είναι ''μετριότητα'' και τι όχι. Από εκεί και πέρα, πολλά ''κουτάκια'' βλέπω στην αναζήτησή σου, ένας φίλος με αντίστοιχα κουτάκια είναι από το 2008 μόνος του. Καλή τύχη.
Λυπάμαι αλλά το τέλειο δεν υπάρχει...και η ατέλεια έχει την ομορφιά της. Δεν ψάχνεις σύντροφο αλλά κλώνο. Έχεις τη τελευταία θέση που ορίζεται για τη μετριότητα και πολλά ρηχά κριτήρια.
Scroll to top icon