ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2016 | 18:13

Δεν πειράζει.

Είμαι πληγωμένη, θυμωμένη και ξέρω ότι πρέπει να ξεπεράσω την απόρριψη, την κοροϊδία και το γεγονός ότι ανεχτηκα οικειοθελώς τόσα. Ο άλλος είχε κάθε δικαίωμα να με έχει γραμμένη αλλά γιατί με υπολογίζω τόσο λίγο; Πώς αλλάζει ; Πρέπει να γίνω δυνατή και να μην περιμένω από τους άλλους καν να κρατάνε τον λόγο τους. Το μόνο πράγμα που ξέρω είναι ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου φέρθει έτσι . Ούτε σε σένα. Ο πόνος περνάει και ας μην το πιστεύω, αλλά πρέπει να αλλάξω χαρακτήρα. Δεν θα γίνω τέρας αλλά δεν θα είμαι άλλο έρμαιο. Όχι, δεν είμαι καλύτερη από τους άλλους αλλά σίγουρα δεν είμαι χειρότερη και ούτε θα ανεχτώ να μου φερθούν σα να είμαι αντικείμενο δίχως συναισθήματα μην τυχόν και στεναχωρηθούν μερικά κακότροπα άτομα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν πιστεύω ότι σε αυτήν τη ζωή,λαμβάνουμε ότι αξίζουμε...όμως σίγουρα πρέπει να το διεκδικούμε...Είναι ανθρώπινο,την απόρριψη να την παίρνουμε προσωπικά,αλλά μέχρι ένα σημείο...σε μια σχέση λάθη γίνονται και από τις δυο πλευρές...Ούτε τέρας θα γίνεις,ούτε τίποτα...ένα μάθημα ζωής ήταν και αυτό...ίσως σου φανεί και χρήσιμο... :)
Scroll to top icon