ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2016 | 23:47

Ελεος;

Εεε όχι να με κάνει μπλοκ η πρώην καθηγήτρια μου στα αρχαία ... και δεν της έκανα τίποτα μονάχα ένα αθώο > της είπα προχθές που την είδα... Και στο κάτω κάτω τι ανέβαζε ; κάτι στορυ που σου θύμιζαν American river party ή σκηνές μαστουρας από κοριτσάκια στην Ολλανδία.. 23 χρονών σεμνο κορίτσι του μπαμπά (αχχγ)
2
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικά πιστεύω πως πρέπει να κρατούνται οι "απαραίτητες" αποστάσεις μεταξύ μαθητών-καθηγητών (τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η εκπαιδευτική διαδικασία). Η σχέση μαθητή-καθηγητή είναι υπέροχη και δεν πρέπει να είναι τελείως απρόσωπη, όπως στο παρελθόν, αλλά δεν μπορεί να είναι και τελείως φιλική, γιατί με αυτόν τον τρόπο εμποδίζεται η ομαλή διεξαγωγή του μαθήματος. Οι μαθητές βλέπουν ταυτόχρονα δύο διαφορετικές πλευρές του ίδιου ανθρώπου (αυτή της καθημερινής επαφής στη σχολική τάξη και αυτή που προβάλλεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) και αυτό οδηγεί σε σύγχυση και αλλαγή του τρόπου συμπεριφοράς. Λίγοι καθηγητές μπορούν να βρουν τη χρυσή τομή και να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, να μεταβούν από το "χαλαρό" στο "σοβαρό" και αντιστρόφως. Η καθηγήτριά σου σε διέγραψε είτε γιατί της είσαι τελείως αδιάφορη είτε γιατί δεν επιθυμεί να βλέπεις αυτά που δημοσιεύει.
Εγώ πάντως έχω μαθητες, πρώην και νυν, κ στην αρχή δεν ήθελα με τίποτα να δεχτώ τους ίδιους ή τους γονείς τους στο φμπ. Με τρόμαζε πολύ ή ιδεα ότι θα δουν τη μη σοβαρή πλευρά μου. Από τη μέρα που δέχτηκα έναν πρώην μαθητή (που πήγε εξωτερικό κι ήθελα να μαθαινω νεα του) και την αδερφή του, έγινε της τρελης. Γονείς, θείοι, μπατζανακηδες..οπότε τους δέχτηκα όλους κ σταμάτησα να χρησιμοποιώ το φμπ!!! Μην την παρεξηγεις, δε νομιζω οτι είναι προσωπικο.
Scroll to top icon