ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.11.2016 | 13:50

κερατο

Πως γίνεται να είμαστε όλοι τόσο χαζοί και να μην μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από όλες τις ενδείξεις της προδοσίας? Τα βλέπουμε, είναι μπροστά μας. Εμείς όμως εκεί. Καθόμαστε και αρνούμαστε να το πιστέψουμε. Καταπίνουμε αμάσητα τα ψέματα. Και μετά από καιρό λέμε... ήταν τόσο ξεκάθαρο, πως γίνεται να ήμουν τόσο τυφλός?Και μετά συνειδητοποιούμε ότι μας έχουν κλέψει. Μας έχουν κλέψει την αθωότητα και τον ρομαντισμό. Έτσι μπαίνουμε και εμείς στο παιχνίδι της εξουσίας. Μακάρι να βρεθεί κάποιος να δώσει και σε μένα λίγο από αυτό που έχασα. Λίγο, έτσι να το μοιραστεί μαζί μου, αν του περισσεύει, και υπόσχομαι, θα το προσέχω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Στην πρώτη παράγραφο θα σου απαντήσω: Φταίμε κι εμείς αλλά υπάρχουν τα άτομα που θα σου πουν "εμπιστεύσου με" και θα το πούνε και πολύ πειστικά... Άντε μετά να μην την πατήσεις...Όσο για το δεύτερο, είναι θέμα χρόνου να ανακτήσεις κάποιες από τις παλιές σου αξίες. Μετά από έναν άνθρωπο που σε ισοπέδωσε, μην περιμένεις να είσαι ποτέ ίδιος.
Είναι πολύ καλό να αναλαμβάνουμε και τις δικές μας ευθύνες και να βλέπουμε την αλήθεια, αλλά διαφωνώ σε κάτι. Όχι, δεν είναι όλοι και όλες χαζές, ούτε εθελοτυφλούν. Υπάρχουν άτομα που έχουν γίνει αστέρια στο ψέμα και το δούλεμα. Δυστυχώς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon