ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.11.2016 | 10:29

Μπλεξίματα

Ημουν με τη σχεση μου 3 χρόνια μαζί και τώρα 2 χρονια σε απόσταση που κανεις μας δεν την είχε επιλέξει. Ζήσαμε έναν μεγάλο έρωτα .Υπήρχε και υπάρχει ακόμα μεγάλη αγάπη αλλα η απόσταση μας έχει διαλυσει. Πολλά νευρα και τσακωμοί.Όσο καιρό είμαστε χωριά ήρθα πιο κοντά με μια παλιά μου φίλη με την οποία σιγά σιγά άρχισε να πλάναται κάτι ερωτικό στην ατμόσφαιρα όμως προσπαθούσα με να το απωθησουμε και οι δύο. Για να μη χαλασοθμε αυτο που εχουμε. Ένα βράδυ ήπια με κάί έγινε. Ήταν το πιο ωραίο σεξ που έχω κανει. Από τότε βρισκόμαστε συνεχώς και μερικές φορές φερομαστε σαν ζευγάρι. με την κοπέλα δεν παίζει να γίνει κάτι πιο σοβαρό γιατι υπάρχουν πολλά εμπόδια (όχι δεν έχει σχέση αυτή, αλλά εμποδια) .Από την άλλη η κοπέλα μου από αποσταση αποφάσισε να ψάξει να βρει δουλειά στη χώρα που μένω. Την αγαπαω ακόμα , κοινωνικά μου ταιριάζει , κάποτε ήθελα και να την παντρευτώ ομωσ είμαι ερωτευμένος με την άλλη νομίζω....Σημειωτέον έχω να δω την κοπέλα μου κάνα χρόνο και τρέμω στηβ ιδέα ότι θα με επισκεφτεί γιατί τα έχω κάνει θάλασσα . Ό, τι απόφαση και να πάρω δεν θα ήθελα ούτε να πληγωσω την κοπέλα μου και να τηβ αφησω σε μια ξένη χώρα μόνη χωρισ υποστήριξη αλλά ούτε και να χάσω την άλλη έστω και σαν φίλη :(
8
 
 
 
 
σχόλια
"με την κοπέλα δεν παίζει να γίνει κάτι πιο σοβαρό γιατι υπάρχουν πολλά εμπόδια (όχι δεν έχει σχέση αυτή, αλλά εμποδια) . Πηγή: www.lifo.gr"Μα επιτέλους ΤΙ ΕΜΠΟΔΙΑ; Είστε πρώτα ξαδέρφια; Είναι ήδη παντρεμένη; Έχει χρόνιο νόσημα που της δίνει 6 μήνες ζωή; Mήπως απλά δεν την θεωρείς άξια να την παρουσιάσεις στον κύκλο σου ενώ η εξ αποστάσεως κοπέλα σου είναι πιο "προβιβάσιμη" κοινωνικώς; Γιατί κάτι μου λέει ότι αυτό το τελευταίο είναι; Tην ζωή σου εσύ θα την ζήσεις. Παίρνεις όμως κι άλλους στο λαιμό σου με την αναποφασιστικότητα.
Κι εγω εκει σταθηκα... Εμποδια??? Αγαπαω την κικη αλλα θελω την κοκο μου ακουγεται η φαση... Επισης το σεξ μετα απο τοσο καιρο αποχης, αφου λες πως εχεις ενα χρονο να συναντηθεις με τη σχεση σου, εννοειται θα σου φανηκε θεικο. Ειναι σαν να τρως ενα λουκουλειο γευμα μετα απο διαιτα..
Όχι δεν αγάπησες πραγματικά αλλιώς δεν θα ξενοπηδούσες με την άλλη. Εντάξει η απόσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους εμάς που τη βιώνουμε. Το θέμα είναι να βγούμε δυνατοί μέσα από αυτή τη δοκιμασία και να είμαστε μαζί με το σύντροφό μας τελικά. Τώρα μη μου πεις ότι δεν μπόρεσες να ελέγξεις τις ορμές σου και ενέδωσες και χαϊδεύεις τα αυτιά σου λέγοντας στον εαυτό σου ότι δεν φταις. Αν τιμάς τα παντελόνια σου να της το πεις και να είσαι ειλικρινής μαζί της. Γιατί δεν γίνεται να τα θέλεις όλα και να κρατάς δυο καρπούζια σε μια μασχάλη. Αποφάσισε τι θες και πράξε αναλόγως.
Να την χωρισεις που την εχεις και στην αναμονη ενα χρονο την καημενη και που τωρα σκεφτεται να αφησει κι ολη την ζωη της για σενα!! Σταματα να εισαι τοσο εγωιστης και μη τα θες ολα δικα σου. Εισαι ακομη με αυτην την κοπελα μονο και μονο επειδη δεν μπορει η αλλη να ειναι μαζι σου κι αυτο ειναι αδικο.
Να την χωρισεις που την εχεις και στην αναμονη ενα χρονο την καημενη και που τωρα σκεφτεται να αφησει κι ολη την ζωη της για σενα!! Σταματα να εισαι τοσο εγωιστης και μη τα θες ολα δικα σου. Εισαι ακομη με αυτην την κοπελα μονο και μονο επειδη δεν μπορει η αλλη να ειναι μαζι σου κι αυτο ειναι αδικο.
Εν ολίγοις, και την πίτα ολόκληρη και στο σκύλο χορτάτο και κάτσε να ρωτήσω μία στις εξομολογήσεις για να φύγει το βάρος της ευθύνης από πάνω μου.Αν η άλλη κοπέλα μπορούσε να κάνει σχέση, μάλλον δεν θα την έγραφες αυτή την εξομολόγηση ε;
Πες της την αλήθεια ΠΡΙΝ αφήσει δουλειά, οικογένεια και φίλους για να έρθει να μείνει μαζί σου. Γιατί αν δεν πεις λέξη και έρθει στη χώρα που είσαι για να είστε μαζί, τότε είναι που θα την αφήσεις μόνη και δε θα ξέρει από πού της ήρθε.
Scroll to top icon