ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.11.2016 | 14:19

Συμπέρασμα

Αυτό που έχω να πω είναι πως είμαι 31 χρονών, εκπαιδευτικός, χωρίς δουλειά και το μόνο που κατάφερα είναι να μένω ολη μέρα μέσα στο κ@@@σπιτο. Το μόνο που κάνω είναι να σκέφτομαι την καταντια μου και να τρώω. Λυπηρό, έτσι δεν είναι; Όσες προσπαθειες εκανα να βρω μια δουλειά και να κάνω ενα μεταπτυχιακό έπεσαν στο κενό. Πανυου κλειστές πόρτες.Δεν υπάρχει όρεξη για τίποτα. Θέλω να κάνω κάτι δικό μου, δηλαδή να ανοίξω ένα φροντιστήριο, αλλά με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, φοβάμαι να το ρισκάρω. Αν είχα τα κότσια θα είχα φύγει απο αυτή τη χώρα. Και φυσικά μου είπαν οτι είμαι αδιάφορη επειδή δεν έδωσα το βιογραφικό μου για να δουλέψω σε ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ. Χαίρομαι που βλέπω συνομιληκους μου που ρίσκαραν και πέτυχαν ακόμα και μέσω κρίσης και ταυτόχρονα τους ζηλεύω. Αλλα χρειαζεται να έχεις θάρρος και πίστη στον εαυτό σου, εγώ μια ζωή φοβισμένη.Γι'αυτο και δεν θα πάω ποτέ μπροστα.. Τελικά ειχε δίκιο αυτή η ψυχή που μου είπε οτι είμαι μια ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ......
3
 
 
 
 
σχόλια
Πως γινεται να μην σε δεχονται σε κανενα μεταπτυχιακο; Δεν ειναι και τοσο δυσκολο. Μηπως δεν ψαχτηκες αρκετα; Συνεχισε την προσπαθεια ωστε να εξελιξεις λιγο το αντικειμενο σου και κατα την διαρκεια προσπαθησε να βρεις μια οποιαδηποτε δουλεια κι ας μην εχει να κανει απαραιτητα με το πτυχιο σου,αλλωστε ο ΑΣΕΠ βγαζει διαφορες θεσεις κατα καιρους που απαιτουν απλα πανεπιστημιακο πτυχιο.
Είναι μεγάλη αθλιότητα το να αποκαλείς κάποιον "αποτυχημένο". Όχι μόνο διότι η "επιτυχία" είναι πολύ σχετική έννοια, όχι μόνο διότι δείχνει αδιαφορία για τις ψυχολογικές επιπτώσεις μια τέτοιας μομφής, όχι μόνο γιατί προβάλλει στερεότυπα και προσωπικές ματαιώσεις πάνω σ' έναν άλλο άνθρωπο, αλλά και γιατί δείχνει μια αγένεια στο όριο του αδίστακτου.
Συμφωνω με κουασιμοδο αλλα διαφωνω με την δικη σου αντιμετωπιση...Να μην αφηνεις κανεναν, να χωνεται στην ψυχολογια σου και να σε στεναχωρει...Να μην απογοητευεσαι και να προσπαθεις για το καλυτερο ...Δυστυχως πριν πετυχουμε ,θα βρεθουν αρκετοι που θα μας πουν γελοιους..ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!Παλεψε,πιστεψε σε εσενα και ολα θα πανε καλα!!!:) :)
Scroll to top icon