ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.11.2016 | 00:50

.

Προσπαθώ να βρω μια αφορμή να γράψω , μια αφορμή να εκφράσω αυτά που νιώθω , αυτά που σκέφτομαι . Ακόμα και αν την βρω δεν μπορώ να το κάνω . Νιώθω κενή . Δεν με γεμίζει τίποτα. Απολύτως . Λένε πως ο πόνος μας κάνει ανθρώπους . Μάλλον έχουν δίκιο . Η ευτυχία δεν σου δίνει κίνητρο. Η ευτυχία είναι απλά ένα μοτίβο σκέψης , ένας τρόπος σκέψης τον οποίο προφανώς δεν μπορώ να αποκτήσω τουλάχιστον τώρα . Τώρα που δεν ξέρω καν πια είμαι . Τώρα που τα πάντα έχουν χάσει το νόημα τους . Τώρα που νιώθω πιο μόνη από ποτέ . Τώρα που η μόνη φράση που θα με χαρακτήριζε πλήρως είναι " Είσαι ζωντανός ή απλά αναπνέεις ? " . Θα έλεγα το δεύτερο . Απλά αναπνέω και προσπαθώ να βρω τρόπους να ξεφύγω απ'αυτό το σύμπαν , απ τον κόσμο της μοναξιάς .Έχετε αναρωτηθεί αν σας καταλαβαίνει κανείς πραγματικά ? Αν είστε μόνοι , όχι με την εννοια της σωματικής μοναξιάς αλλά της εγκεφαλικής . Αν είστε μόνοι σ'έναν κόσμο με δυσεκατομμύρια ανθρώπους που απλά προσπερνούν τον δρόμο σας . Σκεφτόμουν τις προάλλες τη διαφορά ενός άδειου λεωφορείου και ενός γεμάτου . Καθόμουν σε μια θέση μόνη μου και έβλεπα τόσους ανθρώπους να με περιτριγυρίζουν . Παρατηρώντας τους κατάλαβα πως ενώ όλοι συνυπάρχουμε σ'αυτόν τον κόσμο ο καθένας έχει τον δικό του . Ειρωνία έτσι? Ο ένας με το κινητό , ο άλλος σκέφτεται κοιτώντας με χαοτικό βλέμμα έξω απ το παράθυρο και εγώ παρατηρώ εσάς . Αφότου έβαλα την εικόνα σ' ένα άδειο λεωφορείο , φαντάστικα τον κόσμο που ΘΑ υπήρχε και το πως ένιωθα ήταν ακριβώς το ίδιο . Μόνη .Λένε πως τα λεωφορεία είναι ένα παράθυρο για να δεις τον κόσμο διαφορετικά . Για μένα είναι άλλος ένας τρόπος για να στηριξω την θεωρία της μοναξιάς . Τη δική μου θεωρία της μοναξιάς . Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα λόγια " Είσαι διαφορετική , έχεις περίεργο τρόπο σκέψης " . Με έκανε περίφανη για τον εαυτό μου . Πλέον απλά με κάνει άλλον έναν άνθρωπο που αναπνέει , χωρίς να ζει.
2
 
 
 
 
σχόλια
Η μοναξιά κάνει καλό που και που στην ζωή μας. Κουράγιο μια φάση είναι που περνά κάθε τόσο, όταν η ψυχή μας καθαρίζει από την σαβούρα που μαζεύεται με την πάροδο του χρόνου. It is what it is so push on!!!
Ο κάθε άνθρωπος ζει στην προσωπική του φυλακή!!!ειμαστε μόνοι Σ αυτόν τον κόσμο!!!μπορει να είσαι με κόσμο όπως εσυ στο λεωφορείο,μπορεί να είσαι με φίλους,να μιλάς μαζί τους και να νιώθεις μονη!!!θελουμε τον άνθρωπο μας να πούμε δυο κουβέντες,να μας καταλάβει!!!με τη βοήθεια της Παναγίας ελπιζω να βρεθεί ο άνθρωπος μας και να μας καταλαβαίνει!!!
Scroll to top icon