ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.11.2016 | 13:23

Με πληγωσες

Με πληγωσες... Οχι γιατι δεν προχωρησε κατι παραπανω μεταξυ μας... Αυτο εχει να κανει με χημεια,timing και πραγματα που δεν ειναι 100% στο χερι μας και ειμαι οκ μ αυτο οσο και να ποναει πολλες φορες.. Πιο πολυ ομως πληγωθηκα με τον τροπο που το διαχειρηστηκες ολο αυτο... Ειμαστε σε κοινη παρεα,παιζει κατι ερωτικο μεταξυ μας, απομακρυνεσαι σταδιακα χωρις καμια εξηγηση αδιαφορωντας πληρως για το τι μπορει να ενιωσα και για το τι μπορει να νιωθω οσο βρισκομαστε μαζι στον ιδιο χωρο. Και η αληθεια ειναι πως σου εδωσα τον απαραιτητο χωρο και προσπαθησα παρα πολυ να σε κανω να νιωσεις ανετα,να μου μιλησεις... Ακομα κι αν δεν γινοτανε κατι παραπανω μεταξυ μας ειχα την αναγκη να νιωσω οτι υπηρχε ειλικρινεια και σεβασμος. Αυτο με πληγωσε πιο πολυ. Το οτι διαπιστωσα οτι δεν υπηρχε. Γραφω εδω γιατι δεν ξερω αν εχει νοημα να στα πω ολα αυτα κι αν θα καταλαβεις.Αλλα αν δεν ηρεμησει αυτος ο πονος μεσα μου και συνεχιζω να σε βλεπω με την πρωτη ευκαιρια θα σου μιλησω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο, τόσο για να καταλάβεις τι ακριβώς παίζει αλλά περισσότερο για να ηρεμήσεις εσυ και να ξέρεις που βρίσκεσαι. Με το να πεις αυτά που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι ίσως ξεσπάσεις και στη συνέχεια σου είναι πιο εύκολο να προχωρήσεις...Συν της άλλης, δεν έχεις να χάσεις κάτι, ίσως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να σε εκπλήξει ευχάριστα ;)
Scroll to top icon