ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.11.2016 | 23:29

Σε σχέση από απόσταση 5 χρόνια, χωριστά τώρα που μένουμε κοντά

Από το 2010 είχα σχέση με μια κοπέλα από απόσταση, παρόλο που εγώ είμαι Πειραιά και εκείνη Βόλο η απόσταση δεν ήταν πρόβλημα.Είχα υποψίες, και λόγω απόστασης, πως μου έλεγε πολλά ψέματα όμως δεν ήμουν σίγουρος. Τσακωμοί και περίοδοι που δεν μιλάγαμε υπήρχαν όμως κάθε φορά τα βρίσκαμε. Από το 2014 μου έκανε νερά, τον χειμώνα ήθελε σχέση, γάμους ιστορίες και το καλοκαίρι να περάσει λίγο χρόνο μόνη της. Πλέον από φέτος το καλοκαίρι μένει Πειραιά και εκείνη όμως για κάποιο λόγο αντί να θέλει, τώρα που η απόσταση δεν είναι πρόβλημα, να κάνουμε μια σχέση της προκοπής μου λέει ότι προχώρησε στη ζωή της. Πέρασα πάνω από πέντε χρόνια μαζί της από απόσταση, περιμένοντας να έρθει να μείνει κοντά μου και αντί για αυτό κάνει σχέση με άλλον. Εγώ άφησα την ζωή μου πολύ πίσω για εκείνη περιμένοντας να έρθει να μείνει κοντά μου και το ευχαριστώ είναι μια απάντηση του στυλ "έχω προχωρήσει στη ζωή μου μην μου στείλεις ξανά".Αρχίζω να πιστεύω πως από την αρχή ήμουν η δεύτερη επιλογή της και πως τα είχε κανονισμένα από καιρό να έρθει να μείνει εδώ για τον άλλο που τα έχει μαζί του τώρα.Δεν ξέρω γιατί τα γράφω εδώ αυτά αλλά νιώθω προδομένος μετά από τόσα χρόνια, έχοντας περάσει τόσα πολλά για εκείνη και έχοντας αφήσει την ζωή μου πάρα πολύ πίσω σε πολλά θέματα, για να καταλήξει η σχέση μου μαζί της έτσι.Πείτε με μαλάκα, πείτε με δεν ξέρω και εγώ πως όμως την αγαπάω ακόμα, δεν της έχω καμία εμπιστοσύνη και δεν ξέρω αν μπορώ να την εμπιστευτώ έστω και στο ελάχιστο ξανά όμως την αγαπάω και δεν ξέρω αν μπορώ να φτιάξω ξανά την ζωή μου, όχι γιατί με είναι με άλλον, αλλά γιατί είμαι πίσω σε πολλά θέματα στη ζωή μου τα οποία είναι δύσκολο να τα φτάσω.Ποιος φταίει για αυτό? Σίγουρα εγώ. Είχε δώσει σημάδια για το τι είδους γυναίκα είναι όμως για κάποιο λόγο το κεφάλι μου δεν λέει να προχωρήσει και να ερωτευτεί μια άλλη κοπέλα, έχει κολλήσει μαζί της.Συνεχίζω να μην έχω ιδέα γιατί τα γράφω όλα αυτά εδώ όμως είναι τόσα πολλά που θέλω να γράψω, νιώθω τόσο προδομένος και απογοητευμένος από όλη αυτή την κατάσταση.
2
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε, σε νιώθω. Ευτυχώς εμένα το κοντέρ έγραψε 8 μήνες και όχι τόσα χρόνια, κάποια στιγμή ξυπνάς απότομα και διαπιστώνεις την πραγματικότητα. Νιώθω πόσο τσακισμένος αισθάνεσαι και πόσο θα ήθελες να γυρίσεις το χρόνο πίσω. Πίστεψέ με, όλα περνάνε. Καλή δύναμη σου εύχομαι.
Καλά έκανες και άκουσες την καρδιά σου!!!μπορούσες να κάνεις κι αλλιώς τόσα χρόνια;εδω δεν είναι μαζί σου και πάλι δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά!!!δεν φταις εσυ που σε πρόδωσε!!εσύ φερθηκες σωστά!!
Scroll to top icon