ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.11.2016 | 23:44

Γεια σας..

Ακολουθει συζητηση με το αγορι μου η οποια επαναλαμβάνεται μια στο τοσο αλλα με διαφορετικα λογια. (Ειμαστε μαζί δυο χρόνια και να προσθέσω οτι εχω γενικα κάποιες ανασφάλειες) (Αυτος) "ξερω οτι μπορω να εχω οποια θελω και να παω με οποια θελω οποτε το θελω"(Εγω) "ε και τοτε γιατι δεν το κανεις? Τι περιμενεις? Μήπως το εχεις κανει ηδη και γι αυτο εισαι τοσο σίγουρος? "(Αυτος) "ειμαστε μαζι γι αυτο δεν το εχω κανει. Οταν χωρίσουμε ναι θα το κανω. Ευκολο, ξερω τον τροπο! (Εγω) Τοτε οι υπόλοιποι γιατι το θεωρούν δυσκολο το να βρουν καποια και γιατι δεν κανουν αυτο που θα εκανες και εσύ? (Αυτός) Ε προφανως γιατι είναι βλάκες και δεν ξερουν! (Εγω) α και εσύ εισαι ο τέλειος και θεωρείς οτι οι κοπέλες ρίχνονται αμεσως και οτι εχεις οποια θες! (Αυτος) Ναι! Ειλικρινά τι συμπεράσματα πρέπει να βγαλω εγω καθε φορα που μου λέει τετοια πραγματα? Μήπως εχει και αυτός ανασφάλειες ή απλα κάνει το παιχνιδι του με τα συναισθήματα μου επειδή ξερει οτι σπαζομαι? Πως να αντιδρώ? Ευχαριστω για το χρονο σας και οποιαδηποτε γνωμη και συμβουλη δεκτή! (Ειναι η πρωτη μου σοβαρη σχεση και ειμαι 18 αυτος 19 και επισης η πρωτη του)
6
 
 
 
 
σχόλια
Τι γέλιο!!!!! Στα 18 μου τα είχα με έναν συνομήλικο. Ήταν η πρώτη μου "σχέση" και εγώ για εκείνον. Ήταν χαζό το παιδί γενικά αλλά η απειρία και το νεαρό της ηλικίας το ενίσχυαν τραγικά. Τα ίδια έλεγε, χωρίς όμως να απειλεί με χωρισμό. Πόσες του την πέφτουν, πόσες τον γουστάρουν, ότι οι φίλες μου και καλά ζηλεύουν τη σχέση μας, μια φορά υπέθεσε ότι με άκουσε στενοχωρημένη και μου λέει "50 μηχανάκια μάζεψα για πάρτη σου, ήμουν έτοιμος να έρθω να παίξω ξύλο". Πλέον μόνο να γελάσω μπορώ. Φύγε κορίτσι μου, δεν ξέρει το παιδί. Θα βελτιωθεί με τα χρόνια αλλά μια γενική χαζομάρα θα μείνει. Ας ειναι καλά όπου είναι, με όποια είναι, εσύ θα είσαι καλύτερα.
Κορίτσι μου, παρλαπίπες σου λέει, είσαι η πρώτη του και βρίσκοντας εσένα νόμισε ότι βρέθηκε στον παράδεισο με τα ουρί να τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Έτσι κι αλλιώς η κατάστασή σας δείχνει να είναι τελειωμένη.
Καλε που το βρηκες αυτο το προσγειωμενο κ καθολου ψωνισμενο πλασμα? Κ βασικα η σωστη ερωτηση ειναι: ακομα να καταλαβεις οτι πρεπει να τον χωρισεις???
Scroll to top icon