Μήπως είδες και εσύ τον Michael Jackson κάπου;

Μήπως είδες και εσύ τον Michael Jackson κάπου; Facebook Twitter
0

Στον σχηματισμό που κάνει ο αφρός της μπύρας, στον καθρέφτη, στον ουρανό, στο σαπούνι (αν και αυτό ακούγεται κάπως ..περίεργο), στο τοστ.

Τελευταίο περιστατικό αυτό ενός οικοδόμου από την Αγγλία που είδε τον Michael Jackson στο καπό του Rover του (σημείωμα προς τον εαυτό μου: μήπως να πας στην Αγγλία να γίνεις οικοδόμος; φαίνεται πως βγάζουν καλά λεφτά).

Ο Gary φωτογράφιζε το αυτοκίνητό του ώστε να το βάλει σε αγγελία (ΟΚ, ίσως και να μην βγάζουν τόσα) όταν κάποια στιγμή παρατήρησε πως η εικόνα του Michael είχε σχηματιστεί στο καπό του.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για σχηματισμό από σύννεφα, και αυτή η ιστορία έχει γίνει τόσο κουραστική που μπροστά της η Susan Boyle και το τραγούδι της σε επανάληψη για ένα μήνα ακόμα φαίνεται σαν ότι πιο διασκεδαστικό μπορώ να κάνω αυτό το καλοκαίρι.

Αν παρ' όλα αυτά δεις και εσύ τον Michael κάπου στείλε τη φωτογραφία σου στη SUN, δεν θα το πιστέψεις πως κάποιοι πληρώνουν χρήματα για αυτές τις αηδίες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM