ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.11.2016 | 03:44

Μεσα στο 2016...

Αλλαξε η ζωη μου. Παντα ειχα προβληματα που με απασχολουσαν,κυριως οικογενειακα και οικονομικα,αλλα φετος το τερματισα!!! Μου δημιουργηθηκε ενα πολυ μεγαλο προβλημα υγειας και ενω σε ολους το παιζω ανετη και δυνατη,μεσα μου ΥΠΟΦΕΡΩ!!! κανω προσπαθειες για να μη στεναχωριουνται οι ανθρωποι μου,αλλα πραγματικα υπαρχουν μερες που πνιγομαι και φοβαμαι για το τι θα γινει στο μελλον μου!!! Και φυσικα τα οικογενειακα και οικονομικα προβληματα οχι απλα δε λυθηκαν αλλα διογκωθηκαν!!!! Το μονο που ζητω ειναι το 2017 να με λυπηθει και να μη μου στειλει οσα μπορω να αντεξω ως "δυνατη" και επισης λιγη θετικη ενεργεια απο εσας θα βοηθουσε πολυ!!!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Μην κρύβεσαι από τους ανθρώπους που σε αγαπούν..Μίλησε τους για το πως νιώθεις και βγάλε τα από μέσα σου...μπορεί να στεναχωρηθουν αλλα σίγουρα θα στεναχωρηθούν πολύ περισσότερο αν μάθουν πως όλα αυτά τα περνάς μονη σου...ειχα μια φίλη που περνούσε κατάθλιψη και το έβλεπα , το καταλάβαινα αλλα πάντα ήθελε να δείχνει ότι είναι καλά...οταν μου ανοίχτηκε δεν μπορείς να φανταστείς πόσο όμορφα ένιωσα που την άκουσα να ανοίγεται , που και εγώ με τον τρόπο μου την βοήθησα λιγάκι...η δική σου περίπτωση σίγουρα δεν είναι ίδια και καμια περίπτωση δεν είναι ίδια με μια άλλη , αλλα η αγάπη των ανθρώπων να που μας νοιάζονται και η καλή τους η κουβέντα μπορούν να βοηθήσουν πολύ...σου εύχομαι υπομονή και δύναμη...ολοι έχουμε τα προβλήματα μας και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε...fightingggg :)
Scroll to top icon