ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.12.2016 | 13:20

Βαρέθηκα...

Βαρέθηκα όλη αυτή την ηλίθια κοινωνία.Αυτή την υποκρισία του "επιτέλους δεν υπάρχει ένας άνθρωπος εκεί έξω" και όταν λες "δοκίμασε εμένα, μπορεί και να", σου λένε ωωωω δεν είσαι αυτός που περιμένω.Χωρίς να σε μάθει.Χωρίς να σε γνωρίσει.Απλά δεν τους κάνεις.Θέλουν κάποιον άλλο που δεν είναι εκεί.Ναι οκ ξέρω, δεν σας λεει και τίποτα το παράπονο μου, και πως θα πρέπει να συμβιβαστώ με αυτό, αλλά guess what, δεν γίνεται.Αγανακτώ, βλέποντας πως μονο οι κλαρινογαμπροί έχουν την τύχη να έχουν κάποιον δίπλα τους (και δεν εξετάζω διάρκεια σχέσης, ποιότητα κτλ).Έγινε.Θα το χωνέψω.Θα μου γίνει το στομάχι πέτρα αλλά θα το χωνέψω. Δε μαμιέται.Αφού έτσι την καναμε την κωλοζωή μας.Την επόμενη όμως, που θα ακούσω όμως να λέει "αχ το μόνο που σας νοιάζει είναι η εξωτερική εμφάνιση", θα την κεράσω ένα διπλό κωλοδάχτυλο μέσα στην μούρη.Και μέσα στον κόσμο - έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, θα είναι πολύ καλή φάση!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Φίλτατε, όλα ξεκινάνε από την εξωτερική εμφάνιση, είναι το 99,9% της κρίσης. Αν εσύ λ.χ. είσαι Λεονάρντο ντι Κάπριο, οι όποιες ελλείψεις άλλων προτερημάτων υποβαθμίζονται. Αντιθέτως, όσα προτερήματα και να έχεις, αν είσαι μέτριας εμφάνισης δεν μετράνε και πολύ τα άλλα. Και συνήθως οι γυναίκες λειτουργούν με ένα προκαθορισμένο ''καλούπι'' άντρα που έχουν στο μυαλό τους αναφορικά με την εμφάνιση του άντρα, και ό,τι παρεκκλίνει από αυτό, απορρίπτεται αυτομάτως.
Scroll to top icon