ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2016 | 12:16

Ελεος πια!

Θελω απλα να επισημάνω κατι.. Ειμαι η κοπέλα που έγραψα οτι θα παω με την παρεα και το αγορι μου στα χιονια στην Παρνηθα.. Και μπαίνω σημερα στις εξομολογήσεις και με ΜΕΓΑΛΗ μου εκπληξη βλεπω οτι έχει 15 "ταυτιζομαι" και 16 δεν "ταυτιζομαι"!!!Ήθελα απλα να μοιραστω κατι που με ενθουσιαζει.. Γιατι τοση κακια?? Δεν εγραψα κατι κακο για να εχω τοσα "δεν ταυτιζομαι". Και επεοδη ισως καποιοι να σκεφτηκαν οτι με την εξομολογηση μου ειμαι μια επιπόλαιη, ισως κοπελα που συνεχως καλοπερναει ή εχει λεφτα ( μονο ετσι δικαιολογω τα τοσα δεν ταυτιζομαι) πρεπει να σας πω οτι ειμαστε 4 παιδια και ζουμε με 800€/μηνα και επισης τον τελευταιο καιρο ολα πανε χαλια με την κολλητή μου και αυτο ηταν ενα γεγονος που με χαροποιησε.. Ειλικρινα λυπηθηκα που ειδα τοσα δεν ταυτιζομαι.. Ποσο κομπλεξ υπαρχει εκει εξω τελικα.. Να μπαινει ο αλλος να μοιραστεί μια χαρα που εχει στην ζωη και να πεφτουν ολοι οι κομπλεξικοι πάνω του...
12
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που συμπέρανες ότι ο κόσμος είναι κομπλεξικός από τα δεν ταυτίζομαι με ξεπερνά. Φαντάζομαι ότι είσαι μικρούλα ακόμα, οπότε γαλατάκι και ύπνο για την ώρα.
Δε νομίζω ότι θες να το μοιραστείς αλλά να κάνεις φιγούρα.Αλλιώς δεν θα έμπαινες να το γράψεις εδώ.Και πάω στοίχημα ότι το μόνο που θα κάνεις εκεί στα χιόνια είναι ν'ανεβάζεις φώτο στο fαcebook γράφοντας 'περνάμε σουπερ ουαου' και να έχεις 200 likes από κάτω.
Με μία τέτοια εξομολόγηση από άτομο άνω των τριάντα θα σήμαινε ότι πρόκειται για χαμένη υπόθεση. Επειδή όμως είσαι μάλλον μικρή, καλό είναι να προσπαθήσεις να βάλεις τις εικονικές χαρούλες τύπου "μου αρέσει"/"ταυτίζομαι"/"συμφωνώ" κλπ., όπως και τις αντίθετες, στην πραγματική τους διάσταση.Ο καθείς μπορεί να ταυτίζεται ή όχι για χίλιους δυο λόγους, που ασφαλώς δεν καλύπτονται με έναν απλό επιθετικό προσδιορισμό τύπου "κομπλεξικός".Προσοχή, διότι το φέισμπουκ με τη μονοκρατορία του "μου αρέσει" δημιουργεί αρκετές πλάνες για τη σημασία όσων έχει να πει ο καθένας.
Και γιατί να ταυτίζονται δηλαδή;Ξέρεις για ποιο λόγο ακριβώς επιλέγει κάποιος ταυτίζομαι/δεν ταυτίζομαι;Κάποιοι μπορεί να το πάρουν κυριολεκτικά.Θα πάω κι εγώ Πάρνηθα πχ,άρα ταυτίζομαι.Θα πάω στο χωριό μου,άρα δεν ταυτίζομαι.Για άλλους η Πάρνηθα είναι ωραία κι για άλλους όχι.Άλλοι πατάνε ταυτίζομαι,γιατί απλά χαίρονται,που θα περάσει κάποιος καλά ή είναι κάτι,που το ονειρεύονται.Άλλοι το δεν ταυτίζομαι,γιατί περνάνε σκατά.Υπάρχουν τόσες εναλλακτικές για το πώς σκέφτηκε κάποιος προκειμένου να ταυτιστεί ή όχι με την εξομολόγηση όσες τουλάχιστον και οι άνθρωποι,που επέλεξαν να ψηφίσουν.Αν σε απογοητεύει η γνώμη άγνωστων ανθρώπων,η οποία δεν ξέρεις καν πώς διαμορφώθηκε, για κάτι,που δεν τους αφορά καθόλου πρακτικά,μάλλον πρέπει να το δεις λίγο αλλιώς το θέμα.
Σταμάτα να περνάς κρίση ταυτότητας και μη κάνεις projecting στα "δε ταυτίζομαι" της λάιφο.Και στο κάτω κάτω μπράβο σου που πας Πάρνηθα, μπράβο τους που χέστηκαν.
εγω εγραψα [λυπαμαι για το θανατο της μητερας μου]και πηρα....δεν ταυτιζομαι.!!θα μαθεις ετσι τι κομπλεξ και τι κακια υπαρχει σαυτον τον κοσμοκαι δεν χρειαζεται να δικαιολογησαι που κανεις το κεφισουαστους να ζηλευουν αυτοι υποφερουν οχι εσυ!
Scroll to top icon