ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.12.2016 | 23:45

Aν έρωτας είναι αυτό

Που η διαθέση σου εξαρτάται από το αν θα σε πάρει τηλέφωνο, που τσακώνεσαι μαζί του στο κεφάλι σου για χίλια πράγματα και όταν μιλάτε τα ξεχνάς εντελώς και δεν λες τίποτα έτσι για να τα θυμήθεις αργότερα όταν δεν θα είναι εκεί, που αισθάνεσαι τόσο έντονα που νομίζεις ότι θα εκραγείς, που τον σκέφτεσαι με ένα χαζό χαμόγελο ,ένα απλανές βλέμμα και όντως, πεταλούδες φτερουγίζουν στο στομάχι σου, που τα βράδια δεν σε παίρνει ο ύπνος εκτός αν φανταστείς πως σε αγκαλιάζει και που ξέρεις ότι δεν είναι ο σωστός για σένα αλλά έχεις κολλήσει εκεί τότε εγώ πρέπει να είμαι πολύ ερωτευμένη και αυτός καθόλου. Αυτός με θέλει τόσο όσο χρειάζεται για να με βασανίζει και εγώ αυτό δεν πρόκειται να το ανεχτώ. Αφού δεν μπορώ να τον έχω με τον τρόπο που θέλω θα πω ένα πολύ ωραίο τέλος και ας παραξενευτει και ας στεναχωρήθει. Προέχω εγω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αυτο είναι έρωτας!!οταν δεν ελέγχεις τον εαυτό σου!!οταν τρέμεις και δεν είναι από το κρύο!!!οταν το μυαλό,η καρδιά,το κορμί είναι δοσμένα σ αυτόν που σε βασανίζει!!!καλη δύναμη!!
Scroll to top icon