ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.12.2016 | 20:49

δεν αντεχω αλλο

δεν αντεχω την αδερφη μου. η κοπελα ειναι τρελη. ειναι κατα 2 χρονια μεγαλυτερη μου και εχει μυαλο πενταχρονου ενω ειναι 22.με εχει ριξει καρεκλα, λαπτοπ, βαζο στο κεφαλιμου ειχε σπασει την πορτα του δωματιου με το σιδερο γιατι δεν τις ανοιγα γιατι ηθελε να με χτυπησει.μου εχει δαγκωσει το δαχτυλο με αποτελεσμα να κρεμοταν πετσα 1 εκατοστου.με εχει απειλησει με μαχαιρι.με κοροιδευει συνεχεια επειδη εχω 10κιλα παραπανω απ`οσο θα επρεπε.δεν αντεχω αλλο..και οι λογοι που ξεσπαει ειναι ηλιθιοι..σημερα με χτυπησε στην πλατη με κατι μπρουτζινα αγαλματακια γιατι καθομασταν στο σαλονι και εβαφε τα νυχια και ξαφνικα αρχιζω να τραγουδαω και μου λεει να σταματησω. τις ειπα αν θελει ησυχια να παει στο δωματιο γτ το σαλονι ειναι μερος για αλλους δεν ειναι δικο της.εξαιτιας της χαρακωνομουν για 2 χρονια..δεν μπορω αλλοσε ψυχολογο που πηγε μας ειπε πως δεν εχει κατι..δεν γινεται να μην εχει δεν ειναι φυσιολογικη αυτην η συμπεριφορα..τουλαχιστον για μενατελος παντων συγνωμη αν σας ζαλισα αλλα καπου ηθελα να τα πω..ευχομαι σε ολους να βρισκεται παντα αγαπη μπροστα σας, μονο με αυτο θα σωθουμε.. υγεια σε ολους και οτι αναζητει ο καθενας να το βρει!
2
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω πως γίνεται λιγο επικίνδυνο αυτο απέναντι σου!!Καποιος πρεπει να την σταματήσει!!Δε γίνεται να χρησιμοποιεί βία!!Σε λιγο αντί να μιλάει θα χτυπάει!!
οι γονείς σου τι λένε?Υπάρχει βία στο σπίτι από αυτούς?Ο ψυχολόγος κάλεσε και κάποιον από την οικογένεια να πάρει μία εικόνα για το τι συμβαίνει?Δεν μπορεί να συμβαίνουν τόσο άσχημα πράγματα και να μην υπάρχει μία εξήγηση κάτι..Αν εκείνη δεν θέλει βοήθεια ζήτησε εσύ!Πως να το διαχειριστείς!Μη μένεις να ανεχεσαι τετοια πράγματα.Ψαξε στο ίντερνετ εάν ο δήμος που ανήκεις έχει κοινωνική υπηρεσία για υποστήριξη ψυχική .Είναι δωρεάν .Οι περισσότεροι δήμοι έχουν κέντρα ψυχικής υγειας.Σου εύχομαι τα καλύτερα!
Scroll to top icon