ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2017 | 01:37

Επετειος?

Σαν σημερα πριν 15 χρονια γνωρισα εναν μεγαλο ερωτα.Η αθηνα χιονισμενη πολυ, τα παντα ειχαν παραλυσει και εμεις τα πιναμε σε ενα μπαρακι στα εξαρχεια, το DaDa για οσους θυμουνται και εκει γνωρισα εκεινον.9 χρονια σχεσης και συγκατοικησης μαζι και ενα αδοξο τελος.Εχω να τον δω 8,5-7 χρονια.Τωρα εχω εναν αντρα που αγαπω πολυ, δυο γλυκα παιδακια, εμαθα τυχαια πως το καλοκαιρι εγινε και εκεινος μπαμπας και χαρηκα τοσο μα τοσο.Ετσι οπως χαζευα τωρα στο πισι ειδα την ημερομηνια και κολλησα γι αυτο εγραψα...παντα γιορταζαμε επετειο γνωριμιας και οχι σχεσης.Ενα γλυκοπικρο χαμογελο εχω πιο πολυ για την ανεμελια της νεοτητας που ειχα διπλα του.
1
 
 
 
 
σχόλια
Χαίρομαι με αυτό που έγραψες! Εζησες ένα μεγάλο έρωτα τον ξεπέρασες βρήκες τον επόμενο μεγάλο σου έρωτα και έφτιαξες οικογένεια μαζί του και τώρα χαίρεσαι για τον άλλον χωρίς πικρίες. Είναι όμορφο να αναπολείς έναν έρωτα μόνο για το αίσθημα της ανεμελιάς και να είσαι ικανοποιημένη με την τωρινή σου ζωή. Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!
Scroll to top icon