ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2017 | 00:05

Με ψαρωνει και εγω τσιμπαω

Γεια σας!!Ειχα συνομιλησει με ενα παιδι πρωτου τρεις μηνες ισως και λιγοτερο στο φεισμπουκ, εκτοτε ομως δεν υπηρξε καμια αλλη επαφη.Μετα απο περιπου εναμιση μηνα παταει λαικ σε ενα τραγουδι και μετα απο μισο μηνα και παλι σχολιαζει κατω απο τραγουδι επισης.Και αναρωτιεμαι ποιος ο λογος να το κανει αυτο;(ειχαμε μιλησει μια ημερα ολοκληρη, μετα εστειλα εγω δεν απαντησε,μετα εστειλε εκεινος και μιλησαμε ελαχιστα.)
6
 
 
 
 
σχόλια
Το facebook θα καταστρέψει την ανθρωπότητα. Κλείστε το. Ασχολείστε με τα τραγούδια και τα λάικ, δεν αντέχω άλλο, ειλικρινά, πρόβλημά μου θα μου πεις, βεβαίως θα σου πω.
Δες λίγο ξανά την εξομολόγηση. Διάβασέ την προσεκτικά. Οι άνθρωποι πλέον επενδύουν σε κλικ. Ψυχοσυναισθηματικά. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνει κανένας άλλος, αλλά όλα αυτά θα οδηγήσουν σε μαζική ψύχωση, βλέπω γνωστούς μου με facebook να επιδίδονται σε διαδικτυακό φλερτ μεσω τραγουδιών, πιστεύοντας ότι ο ενδιαφερόμενος θα καταλάβει ότι πάει γι' αυτούς. Και φυσικά όλο αυτό έχει πολλά παρακλάδια. Το facebook πέρα από μέσο επίδειξης και διαφήμισης, κατάντησε και μέσο εκδήλωσης συναισθημάτων, μέσο παρακολούθησης, μέσο παλαβομάρας "τι σήμαινε αυτό το λάικ τώρα δηλαδή?"Είχα facebook 6 χρόνια, δεν το έπαιξα εναλλαγή, να πάω κόντρα στη μόδα. Δεν είμαι πλέον χαμένη στο κινητό μου και δεν με απασχολεί τι συμβαίνει σε έναν πλασματικό κόσμο. Συναντάω ανθρώπους με σάρκα και οστά και καταλαβαίνω τις προθέσεις τους απο κοντα, δεν αναλύω τα λάικ τους. Μην ξαναδώ κανέναν να κλαίει για τη νέα γενιά και πού βαδίζουμε.
Lucky lady οταν σου εγραψα,λογω της προχωρημενης ωρας νομιζα πως ησουν η Μiss_universe με την οποια εχουμε ξαναθιξει το θεμα του φβ.Προσωπικα θεωρω πως οσοι μετρουν τα like και τις καρδουλες μαλλον ειναι το μονο με το οποιο ασχολουνται Η εχουν φαει κολλημα με καποιο προσωπο.Εχω φβ πολλα χρονια και καμακι εχω κανει, και πολλες ωρες τσατ κλπ οταν αποφασισα οτι δεν με καλυπτει πια (νωρις ευτυχως) θεωρω πως ειναι ενα ωραιο μεσο να σκοτωσεις ενα μισαωρο απ το χρονο σου.
*οταν αποφασισα οτι δεν με καλυπτει πια (νωρις ευτυχως)συνεχισα να το χρησιμοποιωκια θεωρω θεωρω πως ειναι ενα ωραιο μεσο να σκοτωσεις ενα μισαωρο απ το χρονο σου.(δεν εβγαζε νοημα η τελευταια προταση :/)
Για ποιο λογο εκανε like στο τραγουδι?μηπως επειδη του αρεσε το τραγουδι λεω εγω τωρα??Τεσπα, εσυ γιατι αναρωτιεσαι γιατι ασχοληθηκε με δυο ποσταρισματα σου?σου αρεσει και θεωρεις πως εφαγες ακυρο?Εσυ γιατι δεν ξαναμιλησες μαζι του ωστε να επιβεβαιωσεις αυτο που φοβασαι? (οτι δηλ δεν του αρεσεις).Αν δεν σου αρεσει γιατι εξακολουθεις και τον εχεις φιλο?(Συγχψρεσε με ειμαι 38 πιθανον να ακουγομαι σαν μαμα)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon