ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.1.2017 | 01:22

Μάσκες

Νιώθω τόσο μόνη και "άδεια"..Το χειρότερο είναι πως αυτό που με κάνει να νιώθω μοναξιά, δεν είναι η απουσία ενός συντρόφου, αλλά η συνειδητοποίηση πως δεν θέλω να γνωρίσω τον εαυτό μου..Όλες οι μάσκες που φοράμε για να αρέσουμε στους άλλους, για να τους εντυπωσιάσουμε, έχουν το μοναδικό "προνόμιο" του να κοροιδεύουν και εμάς. Αλλά αυτές οι αυταπάτες με έναν μαγικό τρόπο χάνονται, τις στιγμές που μένουμε μόνοι μας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δηλαδή ολη την ώρα παίζουμε κάποιο ρόλο;ποιος ρόλος είναι κάθε φορά;Ανάλογα τι θέλει ν ακούσει ο άλλος;Η εμείς τι θελουμε να δείξουμε κάθε φορά;Δεν είναι ότι δε θέλεις να γνωρίσεις τον εαυτό σου,γιατι οταν είσαι μονη σου γράφεις ότι πέφτουν οι μάσκες και είσαι πραγματική!!Οποιος κορο'ι'δευει,τον εαυτό του κορο'ι'δευει πρωτα!!Να αγαπας τον εαυτό σου,σιγουρα αξίζεις!!Ο κάθε άνθρωπος έχει προτερήματα!!Να μη νιωθεις άδεια και θα ηθελα να έχεις σύντροφο για να του δείξεις τα πλούσια συναισθήματα που σιγουρα έχεις!!!
Scroll to top icon