ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2017 | 00:32

Είναι παράξενο.

Νιώθω ότι μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον καλύτερό μου φίλο, όχι με τον άνθρωπό μου, εκείνον με τον οποίο είμαι ερωτευμένη. Δεν ξέρω αν αυτό είναι παράξενο με καλό ή με κακό τρόπο.Θέλω να πω, είμαι ερωτευμένη,δηλώνει ερωτευμένος, αλλά δε μιλάμε σαν ερωτευμένοι, μιλάμε σα φίλοι...Και αυτό ενώ στην αρχή ήταν τέλειο, τώρα γίνεται λίγο εκνευριστικό, τώρα που θέλω να ακούω κάθε βράδυ "Σαγαπώσαγαπώσαγαπώσαγαπώ"(ναι,γιαουρτώστε με που ευαισθητοποιήθηκα λόγω ερωτίασης.).ο,τι θυμαμαι χαιρομαι.καληνυχτες.
2
 
 
 
 
σχόλια
Που να δεις πως θα ειναι οταν θα κλείνεις τηλέφωνο στον σύντροφο σου οποίος ειναι και ο μεγαλύτερος εχθρός σου. Και να ξερεις αν ειναι καλο ή κακο. Και να δηλωνετε ερωτευμένοι χωρίς να ειστε. Και να ειναι εκνευριστικο γιατι το ξέρετε κι οι δυο. ΚΟριτσι μου μην σου τύχει!! Οχι απλα καλα, τελεια ειστε σου ΛΕΩ!!!
Scroll to top icon