ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2017 | 16:14

Καβατζα νούμερο 2

Ειχα ξανα γράψει παλιότερα και σας έλεγα οτι ειμαι σε μια ελεύθερη σχέση που το παλικάρι μου συμπεριφερεται υπεροχα αλλα δεν θέλει σχεση και εγω ένιωθα ότι τον αγαπαω. Με ειπατε καβατζα και να τον παρατήσω , και ετσι αυτο εκανα και εγω και του τελος. Τι εκανε αυτός??? Τρελάθηκε! Μου έλεγε οτι δεν εψαξε πότε καμια αλλη ουτε και ηθελε αλλη οτι δεν θα σταματήσει ποτε να μου μιλάει και οτι δεν μπορει να μην μου μιλάει. Και οκ να μην βρισκόμαστε για σεξ αλλα να μιλάμε μονο να μιλάμε. Εγω τωρα τι να πω?
3
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς εδώ πέρα. Ακόλουθα την καρδιά σου και πάρε την ευθύνη της επιλογής σου.Επειδή σε είπαμε καβατζα σημαίνει ότι είσαι;; Ή τώρα αν δε σε πούμε σημαίνει ότι δεν είσαι σίγουρα;Για κάποια πράγματα χρειάζεται να αποφασίζει μόνος του κανείς.
Αν εσυ βρισκεις φυσιολογικο να εξακολουθεις να μιλας μαζι του, τι να πω. Πιστευω ομως οτι θα σε τουμπαρει κ θα επανελθει η ιδια κατασταση. Ξεκοψε τον τελειως. Και βρες εναν που δεν φοβαται να μπει σε σχεση μαζι σου. Που πατε κ τους βρισκετε ολους, ορισμενες ειναι αξιες της μοιρας τους.
Scroll to top icon