ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2017 | 23:00

ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟς ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟς

Καλησπερα! Ηθελα να μου πειτε τις αποψεις σας,αν εχετε χρονο και διαθεση! Οταν καποιος ειναι σε σχεση,χωρις γαμο και παιδια(βεβαια μπορει να μην εχει καν σημασια αυτο) υπαρχει περιπτωση να ενδιαφερθει αληθινα για καποιο αλλο ατομο ή τις περισσοτερες φορες ειναι η αναγκη για επιβεβαιωση μπροστα και η ανανεωση?Και αν οντως ενδιαφερθει για αλλο ατομο, αυτο σημαινει αυτοματα οτι ειναι στη σχεση του για την ασφαλεια που του παρεχει? Τελος,υπαρχει το ενδεχομενο να αισθανεται τη χημεια με αλλο προσωπο και απο φοβο να το αποφευγει?Εχω τσιμπηθει με καποιον που εχει σχεση και βρισκομαι σε ταραχη γιατι δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω... Αν θελετε να εκφρασετε τη γνωμη σας , θα το εκτιμουσα!
3
 
 
 
 
σχόλια
For the sake of argument, πούμε ότι πράγματι ο άλλος έχει αληθινά αισθήματα για σένα. Κι ας πούμε ότι πράγματι δεν περνάει καλά στη σχέση του. Κι ας πούμε ότι πράγματι κάποια στιγμή χωρίζει για να είναι μαζί σου. Το ερώτημα είναι το εξής: Εσύ θα ένιωθες καλά δίπλα σε έναν άνθρωπο που 1ον είπε ψέματα στη σχέση του, 2ον δεν ανέλαβε τις ευθύνες του; 3ον ενδεχομένως εγκατέλειψε την προσπάθεια με τη σχέση του μόλις βρέθηκε η πρώτη αντικαταστάτρια;Στο κάτω κάτω, αν κάποιου του τελειώσει ο έρωτας και δεν θέλει πλέον να είναι με τον/την σύντροφό του, ας το ξεκαθαρίσει κι ας αρχίσει μετά κάτι καινούριο. Μισά πράγματα και πρώτα ψάχνω την καβάτζα μου και μετά χωρίζω, δεν είναι δείγμα σταθερού χαρακτήρα.Τώρα, εξομολογούμενη, αν ο άνθρωπος δεν σου έχει δώσει πατήματα κι εσύ απλά φαντασιώνεσαι ότι ίσως και να συμβεί κάτι μεταξύ σας, θα σε συμβούλευα να κάτσεις στ' αυγά σου, γιατί όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων' οι κότες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon