ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2017 | 22:14

Μετακομιση

Ειμαι 14 ετων και εδω και κατι μηνεσ εχω μετακομισει με την μητερα μ και τον αδερφο μ.Με τον μπαμπα μ εχουν χωρισει ....Ηθελε λεει να κανει μια αλλαγη στην ζωη τησ για αυτο μετακομισαμε στην πολη που εζησε τα παιδικα τησ χρονια .Ισως μερικοι απο σας να ρωτατε:>Μια αλλαγη παντα κανει καλο.Απο τη μια εχω γνωρισω δυο τρια ατομα απο το σχολειο που συμπαθω παρα πολυ και εχω γνωρισει πολλα Αλλα μ λειπουν αφανταστα ο παρεεσ μ οι κολλητεσ μ..Με στεναχωρει που οταν οι κολλητεσ μ δν ειναι καλα και δν ειμαι εκει να τισ αγκαλιασω κα να τουσ συμπαραστηθω σωστα,Το μονο που μπορω να κανω ειναι να τουσ στελνω μήνυμα:(:(......Μου λειπουν αυτα τα σαββατοβραδα με τον μπαμπα μου π βλεπαμε ταινιεσ...γενικα αυτεσ τισ δυο μερεσ που τον εβλεπα την εβδομαδα μ λειπουν...Η αποσταση των πολεων ειναι μια μερα και κατι..Ομωσ αυτο π με στεναχωρει ειναι που δν με καταλαβαινει η μαμα μκαθε φορα π τησ λεω οτι ειμαι στεναχωρημενη αρχιζει να λεει πως ειμαι υπερβολικη και οτι το κανω ολο αυτο επιτηδεσΔεν λεω εχουμε και ομοφεσ στιγμεσ μαζι αλλα νομιζω πωσ δν με καταλαβαινει
3
 
 
 
 
σχόλια
Έχεις δίκιο!!Άλλοι δε θέλουν ν αλλάξουν σχολείο!!Μια οικογένεια μετακόμισε για ποιο φθηνό ενοίκιο και το παιδί προτίμησε να πηγαίνει στο παλιό σχολείο,κάτι τετράγωνα μακριά!!Περνάει κι ένα κεντρικό δρόμο,με μεγάλη κυκλοφορία!Για να είναι μαζί με τους συμμαθητές του!!
Κοιτα η μανα σου εμεινε μονη της με δυο παιδια μην σκεφτεσαι λοιπον μονο τον εαυτο σου. Οι πραγματιλες φιλιες δεν χανονται θα εχεις την ευκερια να τους ξαναδεις ολους. Σκεψου θετικα κανε παρεες και συμπαραστασου στη μητερα σου. Βλεπεις μονο τα αρνητικα και οντως εισαι υπερβολικη. Η γυναικα προσπαθησε να κανει κατι καλο και για εκεινη και για εσας.
Συγνώμη αλλά δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Αυτή τη στιγμή η μητέρα στέρησε από την κόρη της το να βλέπει τον πατέρα της. Προφανώς με τέτοια απόσταση θα τον βλέπει πολύ σπάνια και δύσκολα. Δεν είναι δίκαιο για ένα παιδί να μην βλέπει και τους δύο γονείς του. Η απόφαση της μητέρας ήταν κάπως εγωκεντρική. Δεν ξέρω το παρασκήνιο όμως εφόσον έχει ανάγκη να βλέπει τον πατέρα της κάθε εβδομάδα δεν έπρεπε να μετακομίσουν απλά για μια αλλαγή. Η γνώμη μου!
Scroll to top icon