ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2017 | 18:47

Τα καλύτερα έρχονται!

Ισχύει αυτό; Και για όλες τις περιπτώσεις δλδ και εργασιακά και ερωτικά;Ή είναι παρηγοριά στον άρρωστο για να μην στεναχωριέται για την χαμένη του δουλειά ή τον χαμένο έρωτα που τον πλήγωσε;
3
 
 
 
 
σχόλια
Ειδικά τώρα με τον Τραμπ για πλανητάρχη, προσβλέπουμε σε μια τετραετία όλη δουλειά και σεξ. Αναμείνατε! :-DΓια να απαντήσω και πιο σοβαρά... Ρεαλιστικά, σημασία έχει να βρίσκεις τη δύναμη να σηκώνεσαι όποτε πέφτεις, να παλεύεις για ό,τι περνά από το χέρι σου. Τα υπόλοιπα που λες, θα ήθελα και εγώ πολύ να τα πιστέψω.
Στην πραγματικότητα κάθε καλό κομμάτι της ζωής μας είναι ένα μέρος από “τα καλύτερα” που όλο έρχονται και εμείς αρνούμαστε να τα δούμε. Άλλα έτσι είναι αυτά, ότι είναι εδώ δεν το βλέπουμε ποτέ! Γιατι απλα εχουμε μάθει να κοιτάμε μακριά..... Στα διαλα..!!! Και συγχύστηκα τωρα!!
Είναι κάτι σαν τα "δεν ήτανε γραφτό", " όλα για κάποιο λόγο γίνονται", "κάθε εμπόδιο για καλό" κτλ. Κλισεδιάρικα και χαμηλής απόδοσης παρηγοριά. Για να είσαι οκ με τον εαυτό σου απλά κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς σε όλους τους τομείς κι από κει και πέρα υπάρχουν παράγοντες (πχ τύχη, χαρακτήρες άλλων ατόμων που εμπλέκονται, συγκυρίες κτλ), που δεν είναι στο χέρι σου να επέμβεις, ώστε να μεταβάλλεις την έκβαση κάποιων καταστάσεων.
Scroll to top icon