ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.1.2017 | 06:00

Κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά

Τον Γιώργο το γνωρίζω το 3μηνες είναι συμφοιττης μου. Όταν γνωρίστηκαμε μέχρι δλδ και πριν λίγες μέρες ήμουν σίγουρη ότι ειναι γκέι λίγο ο τρόπος που μιλά λίγο το μαλακι λίγο το φρύδακι τέλος πάντων όλα έδειχναν πως είναι γκέι. Οπ δεν έχω κανένα πρόβλημα γίναμε φίλοι από την πρώτη μέρα. Αγκαλιές φιλιά χαρές καθόμασταν μαζί συζητάμε για πολλά θέματα περνάμε σούπερ. Μετά για γιορτές όμως τα πάντα άλλαξαν. Ξαφνικά άρχισε να με χαϊδεύει πιο πολύ να μου προτείνει να πάω σπίτι του ή φωνή του άλλαζε όταν μου μιλούσε και εγώ σκάλωμα γιατί δεν ξέρω τι γίνεται. Δεν ρωτάς κανέναν για τις σεξουαλικες προτιμήσεις του. Μου κάνει κανονικά καμάκ όμως. Μμμμ και τώρα εγώ τι μπορώ να κάνω. Δεν ξέρω πως να του μιλήσω πως να αρχίσω τι να του πω. Ήμαστε φίλοι γαμωτο και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να χαλάσω τη σχέση μας αυτή. Όμως είναι λίγο πιο λεπτό το θέμα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δηλαδή, θέλεις να πεις ότι δεν σου αρέσει καθόλου ο Γιώργος; Αν δεν σου αρέσει ερωτικά και βρίσκεις ότι σου κάνει καμάκι, απόκρουσέ του ευγενικά. Το αν είναι γκέι ή όχι δεν έχει σχέση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon