ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2017 | 17:45

Η άβολη στιγμή..

Όταν βρίσκεσαι μετά από χρόνια με συμμαθητές σου και όλοι έχουν δουλειές..σχέσεις..παιδιά...Κι εσύ έχεις μείνει στάσιμος..!Θέμα επιλογών τελικά όλη μας η ζωή..Μακάρι να υπήρχε ένα κουμπί να σου έλεγε ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος..
3
 
 
 
 
σχόλια
ε αμα μαθεις και τα προβληματα τους δε θα ζηλεψεις και πολλα..και στο κατω κατω και στασιμος να εμεινες μπορεις να περνας και παλι καλα...αισιοδοξια θελει το πραμα..
Είναι πολύ επικίνδυνο, να μπούμε στο τριπάκι να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τους άλλους. Πού ξέρεις αν και εκείνοι δε ποθούν κάτι που έχεις εσύ; Μπορεί π.χ. κάποιος να είναι κακοπαντρεμένος και να ζηλεύει την ελευθερία σου.Στον εργασιακό τομέα θέλει πάρα πολύ κυνήγι στις μέρες μας. Μην απελπίζεσαι και κυρίως μην επαναπαύεσαι.Όταν γνωρίσεις το κατάλληλο άτομο, θα φτιάξεις και μία όμορφη οικογένεια. Δε κάνουμε διαγωνισμό, ποιος θα φτάσει πρώτος. Άμα βιαστείς με κάποιο άτομο που δεν ταιριάζετε, δε θα είναι οικογένεια αλλά τσίρκο.Να εκτιμάς αυτά που ήδη έχεις, να διεκδικείς αυτά που θέλεις στη ζωή και άσε τι κάνουνε οι άλλοι.
Scroll to top icon