ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.1.2017 | 18:56

πρωινο ξυπνημα

διαβασα μια εξομολογηση πιο κατω για το σχολικο πρωινο ξυπνημα κ θυμηθηκα εμενα..σε ολη μου τη σχολικη ζωη σιχαινομουν το πρωινο ξυπνημα για το σχολειο κ ελεγα αντε να τελειωσω το σχολειο να μην ξυπναω πρωι για το σχολειο..10 χρονια μετα, αναπληρωτρια εκπαιδευτικος(οχι δασκαλα), αντε παλι απτην αρχη καθε πρωι ξυπνημα για το σχολειο. λατρευω τα παιδια και τη δουλεια μου.αλλα αυτο το πρωινο ξυπνημα δεν θα το λατρεψω ποτε!φυσικα κ σε οποιαδηποτε αλλη δουλεια θα μπορουσα να εχω πρωινο ξυπνημα, αλλα απο σχολικο ξυπνημα ειχα τελειωσει, σε σχολικο ξυπνημα ξαναξυρισα. αυτο μου φαινεται λιγο ειρωνεια..
2
 
 
 
 
σχόλια
Εξομολογούμενη, εύχομαι να έρθω στη θέση σου κι ας ξυπνάω αξημέρωτα, αλήθεια. Όμως δε θα έρθω, όχι στο άμεσο μέλλον και αυτό πονάει. Εγω ξυπνάω στις 10-11 κάθε μέρα.Ε, και; Τι κερδίζω εγώ και τι εσύ..Εσύ κερδίζεις πολλά. Ίσως περισσότερα από όσα αντιλαμβάνεσαι κιόλας. Μη βάζεις πάνω από την ουσία έναν τοσο χαζό λόγο σαν και αυτόν. Προσπάθησε να κοιμάσαι νωρίτερα και να απολαμβάνεις κάθε μέρα από αυτό που ζεις. Εγώ ατύχησα να γεννηθώ 5-6 χρόνια αργότερα κι από αυτό καθορίζεται σχεδόν όλη μου η επαγγελματική πορεία εν μέσω της κρίσης. Δε λέω ότι είσαι προνομιούχα, αλλά είσαι σίγουρα σε καλύτερη τύχη από εμάς τους μηδενικής.Ναι κοιμάμαι περισσότερο, αλλά ξυπνάω χωρίς ελπίδες.
Σε κανέναν δε αρέσει το πρωινό ξύπνημα. Μια συνήθεια είναι όμως. Αν δυσκολεύεσαι πολύ, τότε να προσπαθείς να κοιμάσαι νωρίς και καλά, ώστε να ξυπνάς πιο εύκολα. Όλοι θα θέλαμε να κοιμόμαστε όσο θέλουμε, αλλά αυτό δε γίνεται. Καλό κουράγιο!
Scroll to top icon