ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2017 | 21:55

συμβιβασμός VS μοναξιά

Προκειμένου να έχω σχέση, με όλα τα θετικά που αυτή περιλαμβάνει (συντροφιά, βόλτες, σεξ, διακοπές) ανέχομαι ένα προβληματικό άτομο που παίζει παιχνίδια όλη νύχτα και ξυπνάει το απόγευμα, δεν ψάχνει για δουλειά, επιπέδου και τρόπων συμπεριφοράς κάτω του μετρίου, με αντιλήψεις που μου είναι άκρως απωθητικές και με μοναδικό προσόν την ομορφιά και τις καλές του επιδόσεις στο κρεβάτι. Δυστυχώς για μένα τον ερωτεύτηκα αλλά περνώντας ο καιρός ο χαρακτήρας που είδα με απογοήτευσε. Μακάρι να είχα το θάρρος να τον χωρίσω αλλά αυτό θα το κάνω μόνο αν βρω κάποιον άλλον που θα μου αρέσει, θα με σέβεται και θα μπορώ μαζί του να κάνω και όνειρα για οικογένεια, και τότε δε θα τον λυπηθώ, όπως δε με λυπήθηκε κι αυτός όταν με χαστούκισε σε δυο τσακωμούς μας. Όσοι από σας προτιμάτε τη μοναξιά από κάποιον που σας έχει μειώσει ή που δε σας αξίζει σας θαυμάζω, αλλά εγώ προκειμένου να μην είμαι μόνη μου προτιμώ το συμβιβασμό. Ίσως να είμαι άξια της μοίρας μου, ή πολύ αδύναμη και ανασφαλής αλλά δε μπορώ να είμαι μόνη.
8
 
 
 
 
σχόλια
Οταν εισαι ερωτευμενος ανεχεσαι πολλες καταστασεις και συμπεριφορες που υπο αλλες συνθηκες πιθανο και να σε εκνευριζαν και να σε απομακρυναν. Απο τη στιγμη που οπως λες ο τυπος δε σε σεβεται σαν ανθρωπο πρωτα απ' ολα, δε βρισκω κανεναν απολυτως λογο να συνεχιστει αυτη η σχεση. Σε χαστουκισε κιολας; Τραγικος. Θα ηθελα να δω τα μουτρα κατι τετοιων τυπων οταν αυριο-μεθαυριο καποιο αγορι κανει κατι αντιστοιχο στην κορη τους.
Δε νιώθεις ερωτευμένη, είσαι μ'έναν άνθρωπο που δεν βλέπεις όμορφο τον κόσμο του. Φοβάσαι την μοναξιά αλλά αντιλαμβάνεσαι τι χάνεις; Επίσης το θεωρείς έντιμο προς εκείνον; Στερείς από τον εαυτό σου και προφανώς και από τον άλλον την πραγματική ευτυχία εν γνώση σου! Ξέρεις για παρέα και βόλτες υπάρχουν και οι φίλοι, δεν χρησιμοποιούμε μια σχέση γι'αυτόν τον σκοπό... Παράλληλα μπορείς να κάνεις και πράγματα για τον εαυτό σου που θα ήθελες και δεν έχεις χρόνο όταν είσαι αφοσιωμένη σε κάποιον.
Λοιπον είπα να σχολιασω κ γω μιας και γω έβλεπα καποτε έτσι τα πράγματα.. Εγώ είχα σχέση τρια χρόνια και την παρατησα ναι την παρατησα γιατί πολυ απλα δεν υποστήριζε την σχέση μας σε ολους αυτους που έμπαιναν αναμεσα.. Εκανα την πάπια πολλές φορές ειχαμε ωραία σχέση υγιείς θα λεγα αλλά στο τέλος κάποια πράγματα στραβωσαν.. Αν εκανα ακόμα την χαζή κ τα είχα μαζί του θα καταπιεζομουν στα δικά του θέλω, ανάγκες κτλ όπως επίσης θα πληγωνομουν κάθε μέρα με το να κριτηκαρω κάθε κινηση του όπως κανεις εσύ τώρα.. Και τι έγινε αν μείνεις μονη; εγώ σχεδόν κλεινω ενα χρόνο μονη και δε μου λείπει καθόλου ο τύπος κάνω οτι θέλω είμαι ελευθερη και το χαίρομαι! Όσο για αλλους ελεύθερους εκεί εξω πολλοί και καλύτεροι απο τους πρωην μας.. Δική μου γνώμη χώρισε και έζησε μείνε μονη και δες και την αλλη πλεύρα
Μολονότι διαφωνώ κάθετα με το σκεπτικό σου, εντούτοις σε αντιλαμβάνομαι πλήρως και πιστεύω ότι πάμπολλες σχέσεις στηρίζονται στο συμβιβασμό τον οποίο περιγράφεις, μέχρις ότου να βρεθεί ''κάτι καλύτερο''. Από την άλλη πλευρά, θα σου πω μία απλούστατη παράμετρο που θα πρέπει να συνυπολογίσεις: αν υποθέσουμε ότι εγώ είμαι αυτό που ψάχνεις, εφόσον εσύ ''δηλώνεις'' σε σχέση, και συμπεριφέρεσαι έτσι, ποτέ δε θα σου εκδηλώσω το ενδιαφέρον μου και ίσως δεν το μάθεις ποτέ (δε μου αρέσουν οι περιπλοκές του τρίτου προσώπου). Επομένως, μπορεί να συμβιβάζεσαι, αλλά μη θεωρείς ότι είναι και στο χέρι σου ανά πάσα ώρα να πας πανεύκολα παρακάτω όσο μένεις εκεί.
Ίσως να είμαι άξια της μοίρας μου, ή πολύ αδύναμη..τα ειπες ολα μονη σου...αλλα να σου πω και κατι...τα θες και τα παθαινεις...εχεις αυτο που θες να δειξεις εξω...εναν γκομενο ομορφο...ετσι για το θεαθηναι...εχεις και καλο σεχ...αλλα δε θα εμενες με καποιον ασχημο που θα σ ειχε βασιλισσα...γυναικες...μετα σου λεει για εσωτερικη ομορφια...μπου χα χα
Μα οι περισσότεροι είναι έτσι.Και κυρίως εμεις οι άντρες δηλαδή.Σίγουρο σεξάκι να υπάρχει,λίγο χαδάκια και αγκαλίτσες που όλοι τα θέλουμε,παρέα για ταξίδια,βόλτες και διακοπές γιατί αλλιώς πας μόνος τελικά,ε λογικό είναι όλοι να προτιμούν έστω και συμβιβασμένη σχέση παρά την μοναξιά.
Scroll to top icon