ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.2.2017 | 21:19

Μπορεί μια σχέση χωρίς ποιοτικό σεξ?

Με το αγόρι μου είμαστε μαζί 2μιση χρόνια.Εξαρχής δεν ήμουν ερωτευμένη είχα βγει από σχέση με πολύ πάθος και το ήξερε πως μου ήταν δύσκολο αλλά ταιριάξαμε.Μου φέρεται σε όλα τέλεια αλλά σε πολλά είναι ακόμα ανώριμος και στο σεξ δε μου βγαίνει καθόλου πάθος.Γενικώς είμαι κοπέλα που θα κάνω τις τσαχπινιές μου στο κρεβάτι.Αξίζει να αφήσω ένα τέτοιο παιδί για ένα τέτοιο ζήτημα;Μπαίνω στη διαδικασία κ συγκρίνω με τον προηγούμενο και δεν είναι σωστό.
1
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί δεν λύνεις πρώτα το προβλημα με τις ανωριμότητες που εχει στα αλλα θέματα; Ισως να ξεκινάει απο εκει ολο το προβλημα. Και οχι, δεν αξίζει να τον αφησεις για αυτο τον λογο, διότι υπάρχουν τρόποι να διορθωθεί το εξίσου θεματάκι. Και 2μιση χρονια σχέσης που έχετε, ειναι αρκετά για να μην έχετε προσπαθήσει να φέρετε την σχεση σας σε ικανοποιητικό επίπεδο. Εσυ ξερεις καλυτερα.. :)
Scroll to top icon