ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2017 | 21:47

Αυτος ο άνθρωπος

ναι με αγαπάει με νοιάζεται και όλα τα συναφή αλλα αισθάνομαι πως μου κάνει κακό...με γεμίζει άγχος,νεύρα,πιεση,εντάσεις μου χαλάει την ψυχολογία και απορώ γιατί.Αν ήμουν με κάποιον που δεν αισθάνεται ούτε τα μισά από όσα νιώθει εκείνος για μένα πως θα ένιωθα εγω.μου βγάζει μια αρνητικότητα η όλη σχέση μαζί του ενώ εκείνος με θέλει τόσο.Πρέπει όμως να πάρω μια απόφαση..!
1
 
 
 
 
σχόλια
Μισό λεπτό.Τα νεύρα, το άγχος και η πίεση που σου ασκεί από ποια πηγή αντλούνται; Είναι προσωπικά/οικογενειακά του θέματα που εμμέσως επηρεάζουν κι εσένα, ή είναι συμπεριφορές εξ ολοκλήρου προς το πρόσωπό σου (ζήλια, απαγορεύσεις, ανταγωνισμός κλπ); Λες ότι σε αγαπάει, τι εννοείς; Ότι όταν ξαπλώνετε να κοιμηθείτε σου λέει "σ' αγαπώ" και κλείνει τα μάτια και την άλλη μέρα σε καταπιέζει όπως μπορεί; Αυτό δεν έχει καμία σχέση με αγάπη. Όπως και να έχει πάντως, είτε πρόκειται για τελείως δικά του θέματα που επηρεάζουν κι εσένα ως σύντροφο, είτε είναι η δεύτερη περίπτωση που ανέφερα,οφείλεις να συζητήσεις και με εκείνον και με τον εαυτό σου. Δεν είμαστε με κάποιον μόνο επειδή μας αγαπάει ή επειδή έτσι λέει. Μια σχέση δεν κρατιέται ζωντανή με τα σ'αγαπώ ή έστω και με κάποιες όμορφες πράξεις. Δεν είμαστε με κάποιον ούτε για να του κάνουμε χάρη, ούτε για να μας κάνει αυτός. Αν μιζεριάζεις, καταπιέζεσαι, πέφτεις, νευριάζεις, αγχώνεσαι...ε τι μένει;;;; Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι που οδηγούν σε όλα αυτά πρέπει να συζητηθούν. Για να γίνει προσπάθεια να αλλάξουν. Αν όχι, τα με αγαπάει και τον αγαπάω, δεν υπάρχουν. Όπως επιλέγουμε τους φίλους μας, επιλέγουμε και τους ερωτικούς μας συντρόφους. Δεν μας τους φοράνε κολάρο από τη γέννησή μας. Έχουμε πάντα την επιλογή. Αυτά που περιγράφεις δεν παραπέμπουν σε υγιή σχέση. Όντως πρέπει να σκεφτείς.
Scroll to top icon