ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2017 | 17:42

Δεν είμαι ντιβα

Νιωθω ασημαντη σαν γυναίκα.Δεν είμαι σαν τις αλλες αυτες τις ντιβες που καθε μερα είναι στην τριχα με μαλλι κομμωτηριου,επαγγελματικο μακιγιαζ, μακριά νύχια. Ολο μου λενε οτι είμαι γλυκουλα κ οτι μικροδειχνω :( Δεν είμαι απεριποιητη απλα δεν μπορω το σοβαντισμα τα νύχια γυπα και το τουπε εγω είμαι και αλλη δεν είναι. Δυστυχώς ομως μονο οι ντιβες αρεσουν στους αντρες μια κοπελα απλη και γλυκια ουτε την προσεχουν.... :(
3
 
 
 
 
σχόλια
Καλα αυτο που περιγραφεις με το μαλλι και το νυχι μακρυτερο απο το δαχτυλο ειναι σουργελο απλως...και μην το λες ειμαστε πολλες ετσι ειτε απο επιλογη ειτε γιατι δεν περισσευει χρονος. Το να εισαι ομορφη δεν εχει να κανει μονο με την εξωτερικη εμφανιση(ναι κλισε το ξερω) αλλα βρε παιδι μου ας μην το φτασουμε και στο "χαρηκα Ματινα Μανταρινακη"
Οι ντίβες είναι λίγες. Το να είσαι μία απλή φυσιολογική κοπέλα δεν είναι κώλυμα να σε προσεγγίσουν οι άντρες. Δυστυχώς, πολλές είναι αυτές που ενώ δεν είναι τίποτε περισσότερο από απλές κοπέλες, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είναι ντίβες.
Μια χαρά είναι και το μακρύ νύχι και το μακιγιάζ που είναι τέχνη και για κάποια μπορεί να είναι το χόμπι της, το στυλ και το πόσο προσεγμένα ένας άνθρωπος θα διαλέξει τα ρούχα του, όλα αυτά είναι καλά. Αν εσύ δε νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, δε νιώθεις αρκετή, δε νιώθεις όμορφη με τον εαυτό σου να το δουλέψεις και να μάθεις να μη συγκρίνεσαι με άλλους μόνο και μόνο για να είσαι ενδεδυμένη με το μανδύα "έξυπνη, μορφωμένη, χαμηλοβλεπούσα που βάζει την εμφάνισή της σε 2η μοίρα". Κανείς δε θα σου δώσει παράσημο γι'αυτό.
Scroll to top icon