ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2017 | 08:26

Απαιτησεις!

Και λοιπον σε μια σχέση πρεπει να εχουμε απαιτήσεις?Ή ο αλλος πρεπει να παιρνει πρωτοβουλιες απο μονος του και να κανει πραγματα για μας? Δηλαδη αν κατι μας ενοχλει πρεπει να το εκφραζουμε?....ποτε στα κομματια θα γινω πιο δυναμικη δεν ξερω πραγματικά..Είμαι σε σχεση με ενα παιδι αλλα για παραδειγμα επειδη εχω κουραστικο πρόγραμμα γυρναω πολυ αργα το βραδυ..ποτε δεν μ εχει πει μωρο μου θα ρθω να σε παρω με το αμαξι να μην περπατησεις( ξερει οτι μενω μιση ωρα απο εκει που με αφηνει το κτελ) ή να παμε μια βολτα ενα Σαββατοκύριακο..το μονο που ξερει να λεει ειναι οτι δεν τον πιέζω και είναι πιο χαλαρο τυπος..κατα τα αλλα κανει αρκετά πραγματα..αλλα μονο υπο πιεση..παντα μια ζωη αγαθουλα..και ολο ναι ναι ναι.που θα παει αυτο?
4
 
 
 
 
σχόλια
Ναι οκ,αυτά είναι πράγματα που δε τα ζητάς από τον άλλον για πολλούς λόγους (επειδή κ αυτός έχει το πρόγραμμά του, το κόστος παγαινε-ελα) αλλά κ αυτός από τη στιγμή που έχει όχημα θα μπορούσε να προσφερθεί μια φορά να έρθει να σε πάρει,κοπέλα του είσαι.
Μα αν δεν του έχεις ζητήσει ποτέ να σε πάει από τα κτελ στο σπίτι σου πως περιμένεις να το κάνει αφού δεν το έκανε ως τώρα;Μια μέρα ίσως σου τη δώσει και του πεις να χωρισετε ,αλλά αυτός πραγματικά δεν θα καταλάβει το λόγο.Δε μπορεί να περιμένουμε από τους άλλους να σκέφτονται κσι να φέρονται όπως εμείς.Κάνουμε μια κουβέντα,συζητάμε όσα μας ενοχλούν και μετά πραττουμε ανάλογα.
Scroll to top icon