ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2017 | 19:42

Χάος

Αυτό ακριβώς επικρατεί στη ζωή μου. Χάος! Δεν ξέρω τι να πρώτο βάλω σε τάξη. Προσπαθώ να τελειώσω μια σχολή η οποία δεν ήταν πρώτη μου επιλογή αλλά επέλεξα να την τελειώσω γιατί πίστευα ότι με ένα μεταπτυχιακό θα μπορέσω να κάνω κάτι κοντά σε αυτό που μου αρέσει. Προσπαθώ μάταια να βρω μια δουλειά ώστε να βγάζω το χαρτζιλικι μου και τελικά είμαι κλεισμένη όλη μέρα στο σπίτι και να κοιτάω το ταβάνι. Γύρισα πίσω στην Αθήνα από την πόλη που σπούδασα για εξοικονόμηση χρημάτων, οπότε έχω να λύσω και την συμβίωση με την οικογένεια. Και μέσα σε όλα αυτά είμαι σε μια σχέση 2.5 χρόνια όπου τους τελευταίους μήνες δεν αισθάνομαι καλά. Δεν φταίει αυτός. Αυτός είναι τέλειος και με αγαπάει και τον αγαπώ πολύ αλλά αισθάνομαι ότι έχει τελειώσει το ερωτικό κομμάτι και δεν ξέρω αν πρέπει να το τελειώσω ή φταίει γενικότερα η ψυχολογία μου και απλά μόλις μπουν όλα σε τάξη θα λυθεί και αυτό το πρόβλημα, γιατί κατά τα άλλα περνάω καλά όταν είμαστε μαζί, δεν τσακωνομαστε και κάνουμε και πράγματα μαζί.. δεν ξέρω τι να κάνω!
1
 
 
 
 
σχόλια
Να ηρεμήσεις πρέπει. Είσαι σε ένα στάδιο μεταβατικό όπου τελείωνεις με τη φοιτητική ζωή, και μπαίνεις στην ενήλικη ζωή για τα καλά. Το άγχος είναι λογικό να υπάρχει διότι ζούμε σε μία δύσκολη εποχή. Πρέπει να ηρεμήσεις και να αδειάσεις το μυαλό σου από σκέψεις διότι σε επηρεάζει σε όλους τους τομείς της ζωής σου(βλέπε τη σχέση σου). Προσπάθησε να κάνεις ένα διάλειμμα από όλη αυτή τη σκέψη ώστε να ηρεμήσει λίγο το ταλαιπωρημένο σου μυαλό!
Scroll to top icon