ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2017 | 22:14

Αύριο έχω γενέθλια

..Και κλείνω τα 30. Είμαι άνεργη, χωρίς φίλους και η τελευταία μου σχέση τελείωσε πριν 5 χρόνια. Όλες οι σχέσεις μου ήταν το ένα λάθος μετά το αλλο, αλλά η τελευταία ήταν το χειρότερο λάθος που με πόνεσε περισσοτερο. Από τότε υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα αφήσω κανένα ηλίθιο άτομο να με ξαναπληγωσει.. και έτσι έμεινα μονη από φόβο μήπως ξαναπληγωθω.. θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου αλλά αυτός ο φόβος και το ότι δεν γνώρισα κάποιο άτομο που να μ' ενδιαφέρει πραγματικά, με κράτησαν πισω.. και τώρα νιώθω ένα απέραντο κενο, νιώθω ότι δεν μπορώ να αγαπήσω ξανά.. φοβάμαι ότι αυτή η κατάσταση δεν θα αλλάξει ποτέ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μπορει κάτι θ αλλάξει!!Μη σε πιάνει απαισιοδοξία!!Για τη σχέση μη βιαστείς αφου πληγώθηκες..Όμως μην αποφεύγεις,οπως γράφεις..Μια κοπέλα ήταν ετσι κλειστή και αποφάσισε μια μέρα να βγει,γνώρισε το άντρα της ζωής της!!Παντρευτηκαν και έχουν παιδί!!Ποτε δεν ξέρεις!!
Scroll to top icon