ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.3.2017 | 11:33

Επιλογές!

Πάντα φοβόμουν, πάντα. Πως να διαλέξεις κάτι σκεπτόμενη οτι αυτό θα καθορίσει τη ζωή σου? Μιλόντας για όλες τις επιλογές, απο τον επαγγελματικό τομέα μέχρι και τον ερωτικό. Όλα μου φαίνονται ένα βουνό και με τρώει καθημερινά κάτι μέσα μου. Φτάνω στο συμπέρασμα πως είμαι μια δειλή που φοβάται τις συνέπειες.~Δ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Η διστακτικότητα είναι ίδιον των ανθρώπων, κάποιες φορές αδυνατούμε να κατανοήσουμε ότι κάθε απόφαση έχει και το ''κόστος'' της για εμάς.Από βιώματά μου θα σου πω ότι τις πλείστες φορές πιο μεγάλος είναι ο ''φόβος'' για κάτι, παρά το ίδιο το ''κάτι'' όταν το βιώνουμε.
Ξεκίνησε με αποφάσεις που θεωρείς οτι θα σου κοστίσουν "λιγότερο" ετσι σιγά σιγά θα αποκτάς εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και δεν θα φοβάσαι τοσο. Επίσης να θυμάσαι πως τιποτα δεν ειναι απόλυτο. Δεν σημαίνει πως επειδη θα πάρεις μια απόφαση θα εγκλωβιστείς εκεί πάντα μπορείς να αλλάξεις οτι δεν σου αρέσει απλα μερικές φορές ενδέχεται να θέλει περισσότερη προσπάθεια.
Scroll to top icon