ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2017 | 22:43

Όλα καλά

Περιμένω πως και πως μία δουλειά αυτό το διάστημα! Πιστεύετε ότι αν με το καλό καθίσει η εν λόγω δουλειά θα λυθεί και το προσωπικό μου θέμα με κάποια κορασίδα?
3
 
 
 
 
σχόλια
Ε φυσικά,γιατί ως γνωστόν οποίος έχει δουλειά έχει και γκόμενα.Σοβαρά τώρα,αν σου κάτσει η δουλειά θα έχεις ανεβασμένη ψυχολογία οπότε θα ανεβεί και η αυτοπεποίθηση σου.Αν το χειριστείς σωστα,το θέμα με το κορίτσι,θα είσαι μια χαρά.Καλή τύχη λοιπόν σε όλα.@X-filesΠροσπάθησε να ανεβείς,στο εχω ξαναπεί,με τα σχόλια σου δείχνεις αρκετά πεσμένος και όσες ψάχνονται δεν θα σου δώσουν σημασία.Σε άλλο ποστ είπες σε μια κοπέλα αν ενδιαφέρεται για γνωριμία.Πολύ καλά έκανες άλλα άνοιξε το μέιλ σου ώστε να σου στείλει αν ενδιαφέρεται.και να γουστάρει δεν θέλει να κάνει κονε με μάρτυρες όλους εμάς.Άντε καλημέρα.
Εξαρτάται από την ηλικία.Αν η κορασίδα είναι κάτω απο 25,δεν ενδιαφέρεται και τόσο για το αν δουλεύεις.Αν είναι από 25 και πάνω ενδιαφέρεται,γιατί αρχίζει και την αναζήτηση υποψήφιου γαμπρού.
Γεια σου, Εξαρτάται τι θέμα είχες με την κορασίδα. Αν δηλαδή δεν της μιλούσες γιατί ένιωθες πως δεν μπορείς να βγεις μαζί της λόγο οικονομικού θέματος ή η ψυχολογία σου ήταν στα τάρταρα λόγω ανυπαρξίας εργασίας, τότε θα πάρεις τα πάνω σου με την δουλειά. Αν πάλι εκείνη δεν έβγαινε μαζί σου επειδή ήσουν άνεργος... well... πες μου σε παρακαλώ ότι δεν ισχύει αυτό γιατί θα πέσω εγώ στα τάρταρα! :p
Scroll to top icon