ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.3.2017 | 01:46

Δεν βρισκω σωστη κοπελα

Καλησπερα,Το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι 20 χρονων και ακομα δεν εχω σχεση και γενικα ουτε εχω κανει κατι με γυναικες πλυν κατι λιγα στο λυκειο.Οταν με ρωτανε φιλοι και συγγενεις αν εχω γκομενα τους λεω πως δεν μου αρεσουν οι σχεσεις, γιατι ντρεπομαι να τους πω πως δεν εχω κοπελα..Ειμαι εμφανισιμος καλοντυμενος και με καλο χαρακτηρα..Και πιστευω πως αυτο ειναι το μειον μου.Ειμαι ντροπαλος και δισταζω να την πεσω σε καποια που μου αρεσει.Πιστευω πως αν ειναι τα γινει κατι με καποια θα πρεπει να ειναι οι συγκυριες τελειες η να ερθει αυτη σε εμενα.Και πιστευω πως εχω να δωσω πολλα σε μια σχεση..Τι μου προτεινετε?
5
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε μου είσαι κατά δήλωση σου 20 ετών. Μην περιμένεις από τώρα να βρεις τη μια μοναδική και σωστή κοπέλα. Μέχρι να τη βρεις θα φας κατραπακιές. Μικρές ή μεγάλες. Έτσι είναι η ζωή.
Θα στο πω ωμά. Αν η άλλη δεν είναι ανόητη χαζογκόμενα και πυροβολημένο και της την πέσεις, θα νιώσει ευγνωμοσύνη και θα χαρεί! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανταποκριθεί. Αν της αρέσεις θα ανταποκριθεί. Όταν ένας άντρας μας την πέφτει με όμορφο τρόπο (και δεν είναι γελοίος ή γλοιώδης) τότε το εκτιμούμε. Έχω δώσει "χυλόπιτα" σε άντρα ο οποίος δεν με έλκυε εμφανισιακά αλλά κολακεύτηκα τόσο πολύ από τον τρόπο που με προσέγγισε που δεν ήξερα αν είχα πάρει την σωστή απόφαση. Αν δεν είσαι πιεστικός και πρήχτης ούτε σε δύσκολη θέση θα την φέρεις, ούτε τίποτα. Είναι γνωστό πως ο τολμών νικά. Ίσως όχι με την πρώτη αλλά αν όπως λες είσαι εμφανίσιμος και έχεις καλούς τρόπους τότε δεν καταλαβαίνω γιατί "ντρέπεσαι". Ξέρεις πόσες κοπέλες κυκλοφορούν εκεί έξω και περιμένουν το πρώτο βήμα από έναν άντρα; Μην λες χαζα και με νευριάζεις. Βγες και έξω και όταν γνωρίσεις μια κοπέλα που σε ελκύει κάνε την κίνηση σου. Μπορείς να κάνεις μια κοπέλα χαρούμενη και τον ίδιο σου τον εαυτό χαρούμενο, μην αφήνεις τα κολλήματά σου να μπουν εμπόδιο.
Το όλο θέμα σου βρίσκεται στην έλλειψη αυτοπεποίθησης. Προτείνω να δοκιμάσεις να μιλήσεις-πλησιάσεις σε κάποια κοπέλα (πρωτα απ' όλα να σ'αρέσει) που να μην είναι του στένου σου κύκλου και θα σκέφτεσαι ότι ακόμη κι αν σε απορρίψει τι είχες και τι έχασες; Στην επόμενη θα κερδίσεις μια ευκαιρία. Και να τις κοιτάς στα μάτια όταν μιλάς, και ανεβαίνει η ψυχολογία σου, και δείχνεις πιο σοβαρός γι αυτά που λες.
Scroll to top icon