ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2017 | 19:08

Οταν καταλήγεις άδειο δοχείο

Όταν μέσα σου νιώθεις άδεια και το μόνο που καταφέρνεις να σκέφτεσαι είναι ένας γκόμενος που σε βλέπει χλιαρά αλλά και εσύ πια εχεις ξενερώσει αλλά δεν έχεις και με τι αλλο να ασχοληθείς.Οταν με τις παρέες σου έχεις κορεστεί.Οταν μόνος σου δεν προθυμοποιείσαι να κάνεις δημιουργικό αλλά προσκολλάσαι σε ένα facebook, σε φαστ φουντ σειρές και σε ένα dod. Οταν νιώθεις αδεια, απούσα αλλά δεν κάνεις τίποτα για την στασιμότητα που σε συνθλίβει. Τότε ήρθε η στιγμή να σπάσεις την αδράνεια με μια καινοτόμα ιδέα. Κάτι που δεν θα ναι ένας γκόμενος, μια πράξη που αγγιζει μια βαθιά ιδέα σου σε γεμίζει. Οταν αποφασίζεις ότι είσαι πολύ πιο δυναμικός από αυτό το αυλο πράγμα που κατήντησες. Να ακούς μουσική να αρχίζεις να φιλοσοφείς και να ψάχνεις στα πιο άγραφα έγκατα της ψυχής τα στίγματα που σε ρίξαν. Ολοι πορευομαστε προς την αυτοπραγματωση, Εσύ γιατί λοιπόν στέκεσαι εμπόδιο στον ιδιο σου τον εαυτό.Λιγη εμνευσμένη μουσική, βόλτες αλλοκοτες ώρες, παρέες που έουν κάτι διαφορετικό να πουνε, λίγο χαρτί και λίγο φαντασία πάντα αρκούν για μια νέα σελίδα :)
2
 
 
 
 
σχόλια
Εξομολογούμενη, αυτό που έγραψες μου άρεσε πολύ και έχω ταυτιστεί πολλές πολλές φορές μαζί του :) Εύχομαι να βρουν όλοι όσοι βρίσκονται στην φάση που περιγράφεις μια επαναστατική ιδέα που θα τους κάνει πάλι χαρούμενους :)
Scroll to top icon