ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.3.2017 | 22:25

Πάει ένας χρόνος...

..από τότε που χωρισαμε. Μου είχες πει ότι δεν νιώθεις τα ίδια πράγματα με εμένα γι αυτό και θες, να το τελειώσουμε νωρίς.....Εσείς, θα κάνετε προσπάθεια για μια κοπέλα, , την οποια ερωτευτηκατε αλλά αυτή σας σουταρε λέγοντας σας ότι απλά της αρεσατε, η θα προσπαθούσατε να καταπνιξετε τα αισθήματα σας? Και αν το παλευατε, πως θα κάνατε την πρώτη αναγνωριστικη κίνηση μετά από τόσο καιρό?
3
 
 
 
 
σχόλια
κοίτα, θεωρώ ότι δεν αξίζει να ιδρώσεις άλλο για αυτή!! αρκετές ταχυκαρδίες ένοιωσες για χάρη της!!! θεωρώ ότι ο τρόπος που σε άδειασε ήταν άσχημος αλλά κάθε νομισμα έχει και την άλλη όψη του! Δηλαδή εννοώ ότι όσο και αν σε πλήγωσε τουλάχιστον ήταν ηλικρινής μαζί σου και σου είπε πραγματικά αυτό που ένοιωθε για σένα.. για να μην μακρυγορώ σκέψου ότι υπάρχουν άνθρωποι που ενώ δεν γουστάρουν τον άλλον συνεχίζουν να είναι μαζί του γιατί είναι βολεμένοι ή τους κάνουν ό,τι θέλουν γνωρίζοντας τα συναισθήματα τους...και ταυτόχρονα φυσικά έχουν και μια άλλη ζωή!! ΑΡΑ είσαι κερδισμένος πιστεύω απο μια άποψη και πίστεψε με η θλίψη θα φύγει μόλις καταλάβεις το κάτι καλύτερο!!!
Scroll to top icon