ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2017 | 15:15

Μετα μας λένε για "Παιδική Αθωότητα"

Μόλις είδα την είδηση για το νεκρό φλαμίνγκο που το σκότωσαν πετροβολώντας το μικρά παιδιά. Είδα και την εικόνα και δάκρυσα. Τα παιδιά αυτά απέδειξαν πως γεννήθηκαν με κακή ψυχή αφού είναι τόσο μικρά και έκαναν ήδη έναν φόνο. Όταν μεγαλώσουν άνετα θα σκοτώνουν ο,τι και όποιον τους κάνει κέφι. Σε τι κόσμο ζούμε ρε φίλε;;; Τύψεις δεν έχουν;;;
4
 
 
 
 
σχόλια
Και τον μικρό Άλεξ στην Βέροια, συνομίληκα του παιδιά τον σκότωσαν και με την μετέπειτα στάση τους, μόνο μεταμέλεια δεν έδειξαν.Δεν πέσασε καιρός από τον φόνο ενός 16χρονου από υποτιθέμενο φίλο του, ή αυτό που έγινε στην Κομοτηνή πριν 2 μήνες μόνο.Και σε όλες τις περιπτώσεις προσπαθούν να εξαπατήσουν τους πάντες για να γλυτώσουν. Για ποιά παιδική αθωότητα μιλάμε λοιπόν.Κάποια πράγματα μάθαμε να τα θεωρούμε θέσφατα, η ίδια η ζωή μας διαψεύδει πανηγυρικά.
Πάρτο αλλιώς,κανένα παιδί δεν ευθύνεται για το χαρακτήρα που έχει διαμορφωθεί εξ αιτίας των γονιών ή των φροντιστών του.Δεν άκουσα καν την είδηση αυτή, αλλά αν αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν με γονείς κυνηγούς ή λαθροθήρες,νομίζω πως γι αυτά είναι "φυσιολογικό" να σκοτώσουν ένα ζώο.
Σήμερα δεν είμαι στα ευγενέστερά μου, ωστόσο θα σημειώσω προσπαθώντας να αποφύγω περισσότερους σχολιασμούς το εξής:Κατά την πορεία προς την ενηλικίωση τα παιδιά περνούν από ποικίλα στάδια. Κάποια από αυτά μπορούν εύκολα να παρεξηγηθούν από έναν (ας πούμε) βιαστικό θεατή, διότι περιλαμβάνουν εκδηλώσεις πειραματικής βίας. Αυτό ισχύει κυρίως για τα αγόρια βέβαια. Το αγόρι που πετά την πέτρα ή δένει κονσερβοκούτια στην ουρά της γάτας ή στήνει ξώβεργες ή ή ή, δεν έχει "κακή ψυχή", ούτε έχει διδαχτεί κάτι από τους γονείς του. Είναι ένα ορμέμφυτο που θα εκδηλωθεί ουάν γουέι ορ ενάδερ.Κι όταν μεγαλώσει θα το θυμάται, αν το θυμάται, και θα γελά πικρά με τις παιδικές του μαλακίες.
Scroll to top icon