λαδοκολλα δεν εχει;
19.3.2017 | 12:10
Κι ας με λένε τεμπέλα,εγώ
πάντα θα κάνω το παστίτσιο,τον μουσακά,τα γεμιστά,τα χωριάτικα λουκάνικα και το ψάρι σε ταψάκια αλουμινίου μεριδοποιημένα για να μην τρίβω μετά 10 ώρες το ταψί(παστίτσιο,μουσακάς),για να μην ασχολούμαι μετά με λίπη και λαδίλα(γεμιστά,χωριάτικα λουκάνικα),για να μην μαλώνουνε οι γύρω μου για το ότι έβαλα μεγαλύτερη μερίδα σε κάποιον άλλον και για να μην βρωμίζει ψαρίλα το ταψί μου.
8