ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.3.2017 | 01:51

Ταμπόν

Το πρωί ανακάλυψα ότι έχω ξεμείνει από σερβιέτες. Νόμιζα ότι είχα και ψάχνοντας βρήκα ταμπόν ξεχασμένα απ το καλοκαίρι. Έκανα ντουζακι, έβαλα ένα και ξαναχωθηκα στην αγκαλιά του άντρα μου.Χουζουρεύαμε με αγκαλιές και φιλιά και μόλις με άγγιξε πάνω από το εσώρουχο με ρώτησε γιατί δε φοράω σερβιέτα. Του εξήγησα και έβαλε το χέρι του από μέσα να δει πως είναι και άρχισε να χαϊδεύει την κλειτορίδα μου. Μόλις κατάλαβε ότι η περιοχή ήταν πεντακάθαρη με έβαλε κάτω και μου έκανε στοματικό. Φουντώσαμε άσχημα και καταλήξαμε σε άγριο πρωκτικό. Είχαμε λυσσάξει και οι δυο. Ήταν ένα υπέροχο πρωινό!Εκεί που είχαμε βγάλει απ' το μυαλό μας το σεξ, το απολαύσαμε πραγματικά χωρίς αίματα, οσμές, σερβιέτα και εσώρουχο. Μόνο ένα ομολογουμένως ενοχλητικό κορδονάκι.Το μοιράζομαι μαζί σας γιατί είμαι ενθουσιασμένη και γιατί θέλω να βοηθήσω κι άλλους. Τόσα χρόνια για μένα περίοδος σήμαινε αγκαλιές, φιλιά και στοματικό στον άντρα μου. Εγώ έμενα πάντα με την όρεξη... Κανείς δε βρέθηκε να μου πει μια κουβέντα. Δοκιμάστε το!
2
 
 
 
 
σχόλια
Το Cosmopolitan ειναι εδω??Αλλος γραφει για τη μοναξια του.Μια παρηγορια θελει.Αλλος γραφει δεν εχει δουλεια.Κατανοητο. κ.ο.κΚαι αλλοι εξομολογουντε για τα ταμπον(??) τους.Ουτε καν...Καμμια ελπιδα.
Scroll to top icon