ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.3.2017 | 12:37

Όχι δενννν...

'Δεν ειμαι ο τυπος που κανει one-night stands, δεν εχω κανει ποτε μου, γιατι η αληθεια ειναι οτι δε λειτουργω ετσι.'Ξέρω πολλούς τύπους που το έχουν πει αυτό αλλά όταν τους ρίχτηκε κοπέλα και το πήρε πάνω της μια χαρά το έκαναν το one night stand.Θα μου πεις αυτά δεν γίνονται κάθε μέρα σαφώς αλλά θα έλεγα να μην είμαστε απόλυτοι για τον εαυτό μας γιατί όλα στην θεωρία ωραία ακούγονται.Ας λένε καλύτερα αυτοί οι τύποι λοιπόν Δεν έχω επιδιώξει πότε μου one night stand' για να μην πω κάτι πιο χοντρό για το γενικότερο θάρρος τους;)Τέλος σαν γυναίκα με ξενερώνουν οι άντρες που κάνουν ξεπετες αλλά δεν υπάρχει πιο ξενέρωτο πράγμα από το λεγόμενο καλό παιδί που φροντίζει να δείχνει πόσο καλό και με καλή ανατροφή και τίμιο, ευγενικό και μπλα μπλα ΣΚΑΣΕ και άσε τους άλλους να το διαπιστώσουν εμπειρικά και όχι από τα λόγια σου άνθρωπε μου.Μια γνώμη.
1
 
 
 
 
σχόλια
Εισαι κι εσύ απόλυτη όπως αυτοί που κατηγορείς. Οπως κι εσύ λες οτι ποτέ δεν θα το έκανες το ίδιο μπορεί να έκανε και το αγόρι της ιστορίας σου. Επειτα να γνώρισε κάποια, να του έκανε το κλικ και να έκανε one night stand. Από τον τρόπο που γράφεις φαίνεσαι μικρούλα οπότε μην γίνεσαι τόσο απόλυτη, ποτέ δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή. Ισως βρεθείς κι εσύ σε αυτή τη θέση κάποια στιγμή. Και στην τελική το one night stand δεν είναι κακό, γιατί το κρίνεις τόσο? Το σεξ δεν είναι ταμπού, αν σε ευχαριστεί και δεν έχεις σχέση γιατί να το στερηθείς? (Χωρίς να αναφέρομαι σε όσους έχουν εξάρτηση απ το σεξ, αυτό ειναι πρόβλημα)
Scroll to top icon